Jagode, zelenjava, sardelice

Začel/a garac, Januar 13, 2011, 08:14:13 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

... zdaj sem pa post napisal kot da mam 13 let. Mi gre na otročje al kaj...

janez

Hja Peteržilj... kaj če drugega kot rustat, sej je pujs a ne?

... spe se zezam...

Jagoda

Citat od: janez;92083Bemti... tastar, tadoug... jest mam pa NOVEGA! ...

heheh... Zgleda malina si končno otkril enga k zna švasaz stare citrote. No enga k zna pa ma dost vlko garažo.

Lep to gre, jest sem zadovoln z videnim do sedaj (razn tisto pikaje na začetku...)

Sem kr vesel če kkšn tak k ma par kilometrov švasa za sabo mal pohval tole videno iz slik. Bomo videli kaj bo... Planiram obisk v Srbiji pred špric kitom. Potem bo še kakšna fotka več.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: janez;92089Hja Peteržilj... kaj če drugega kot rustat, sej je pujs a ne?

... spe se zezam...

:bombs:
Dober je za kogar je ...

janez

Citat od: Jagoda;92091:bombs:

heheh... boš moral v sredo zravn prit da kakšno rečemo pa kak pir ufnemo...:BigThumbs:

Jagoda

Citat od: janez;92094heheh... boš moral v sredo zravn prit da kakšno rečemo pa kak pir ufnemo...:BigThumbs:

Bo že kaj tazga ja. Prideva s Krtijo v sredo če so šleperisti mož beseda.
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: janez;92092JA tole je dobra varijanta da ga greš pogledat pred barvanjem. Èe kaj ne bo po tvojem okusu - mnenju lahko še popravijo, a ne. Lej, sej pravim, podpiram sto na uro ,če se rihta avto . Ni kaj, zgleda si našu tapravga. Men je žal, da ne morem jaz delat ta vlke avte. No sej mam z malimi tudi dost dela. Sam pa je fajn vsake tolko cajta kaj drugega delat. No pa drugič... al pa ne... mogoč... ma ja kir bo pa plačevau najemnino za plac...

Ajde Repincl, čim več slik da se slinimo...

KO BOŠ VELIK BOŠ MEL VELIKO GARAŽO !!!
Dober je za kogar je ...

garac

@gozdna j. Lahko spotoma pobereta nekaj delov, ki sem jih pred časom kupil od keže na citroenar-bay.si pa založita nekaj €
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Gaši dobiš... sam da me ker spomni da vn s kredence vzamem dele...

Jagoda

Citat od: garac;92100@gozdna j. Lahko spotoma pobereta nekaj delov, ki sem jih pred časom kupil od keže na citroenar-bay.si pa založita nekaj €

AHA. Je to šasija, karoserija ali kaj podobnega. Smatram da ma Keža veliko kredenco.
Dober je za kogar je ...

janez

Sej boš vidu... v žep boš dal... heheh . Kredenca je pa stara pa čaka na obnovo. Je v kleti ker ne gre skozi vrata v bajto. Ma bajta je mala...

garac

eh, jagoda, tebe pa res ne morem resno jemat, bo keža poslal po pošti, al pa se enkrat do njega zapeljem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Citat od: Jagoda;92105AHA. Je to šasija, karoserija ali kaj podobnega. Smatram da ma Keža veliko kredenco.

ups... če bi bila šasija bi Krtija se veselo že vozu okol... KAroserija ? bi jo jaz predelal na furgona... Rabi kir staro kredenco? prodam... za v fond mojga daka...

Jagoda

Citat od: garac;92107eh, jagoda, tebe pa res ne morem resno jemat, bo keža poslal po pošti, al pa se enkrat do njega zapeljem

Sardelce...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: Jagoda;92110Sardelce...

Ma sej veš da ni pene tole zrihtat. Ne cmokej pa ne deli gužve po cest.
Dober je za kogar je ...