BX - problem povratnih cevk na prednjih teleskopih

Začel/a michoBX, April 23, 2007, 01:16:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Ni reženo, da je stara zaloga sicer je datum na kangli. Glede na to, da je pred leti kupil total  fino je lahko pa? olje fina nalepka total. Morda je le polnjeno v italiji?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

michoBX

Evo dones sm tehničnega naredu, tak da bx ostaja ?e eno leto nenadomestljiv!

So me pa je*ali glede gum(185), felten, pa ?e pri centralni bunki se je lhm vn solzil (pa ne da bi kakpljalo, ampak je blo sam mastno tam okol) - je preflozalo dihtngo, mam ?e novo, pa se bo menjalo... S plini ni bilo problemov, tudi samo podvozje in zavore so se dobro odnesle...
Hja, dougcajt mi je ja...

deyo

michoBX

Ma zgledal je res - sm u?er ?e nekaj okol centralne bunke ?aru - in pridem dons kedol, pa je bla mal mastna. Tip zleze pod kanal in itak, ?e ti hidavli?arja odzigne? se pol k ga spusti?, spusti u podn in on z lasmi obri?e lepo tisto bunko - nism vedu a bi se smeju al kaj... Pol je pa ratu zate?en in se je zaletu ke v tiste gume...  
Sem pa lani šel u kranj, pa ni noben nič reku. Tak da drugo leto le ?e v kranj - bojo mene je*ali, ?e za meglenke je teživ, da so modre, dokler jih mu nisem pri?gal...

michoBX

Evo zrihtal zadevo glede bunke in ugotovil naslednje;

Zadnji? sem bil malo nenatan?en in sem gumico dal gor na bunko in za?ravbu. In kaj sem zajebal? Kjer je vrezan navoj je na vrhu posebej narejeno sedišče za gumico - meni jo je pa pri??ipnilo, ker jo nisem dal v to ležišče in šele potem bunke pr?ravbu.

Uglavnem - najbolje se učimo na lastnih napakah!

saxovts

michoBX