GP obmolknil

Začel/a nena, Januar 24, 2011, 05:53:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sl1

Povsod se kaj kvari. Trenutno imajo Opel Astre vpoklic ker hupa odpove zaradi slabih kontaktov v volanu. Samo, da pa avto crkne in ne gre več nikamor, to pa danes enostavno ni več sprejemljivo.
Toyota se je pa toliko imela za nekaj, da drugam kot navzdol sploh ni moglo vec iti. Ko si prisel k njim v salon so bili vsi naduti, za noben popust niso hotli niti slisati in niti gumijastih predpraznikov vrednih 20€ ti niso hoteli podariti ob nakupu novega avta, ampak so ti spredavali kako so njihova vozila najbolj zanesljiva in najbolje prodajana in kako so oni najboljsi na svetu. Kupi ce hoces, ce ne, imajo pa drugih kupcev itak prevec. Tako je bilo leta 2003, kako je danes pa ne vem. Mogoce so malo zjahali s svojega visokega konja med navadne ljudi, mogoce pa tudi ne... who cares. Drugih znamk kjer dobis bistveno vec za svoj denar je kar nekaj.

bigsteak1

Naj tudi jaz dodam podobno izkušnjo iz servisa v Kranju na Laborah kjer sem tudi kupil Citron xsaro Picasso.Po 2000 km je začela med prestavljanjem preprosto ugašati.Smo jo prepeljali na servis so mi jo odpeljali ,mi niso dali nobenega servisnega naloga češ da za avto v garancijini potreben.Ok si mislim in grem domov.Pridem naslednji dan po avto .Vse lepo in prav sam kaj ko nismo našli ključev in sem jih sam iskal po pisarni od vodje servisa(lahko bi se odpeljal s katerim boljšim heheh:emot112:).Ampak ko pridem domov ,to je bil šele šok.Na sovoznikovi strani je bil avto zaleten v vrata in ne bi omenjal da sem se skoraj sesedel:bombs:.Grem nazaj na servis  s temperaturo na max.Njihova prva reakcija je bila ...NISMO KRIVI..BOMO POKLICALI FORENZIKE IN BODO ONI UGOTAVLJALI ..No uglavnem popravili so mo ga  in potem sem šel samo še enkrat na servis k njim in še takrat so mi ker je crknu radio z izvijačem zdrsali armaturo ,da so mi jo mogli zamenjati.Pol me ni bilo več tudi blizu...Zdaj ga vozim na Avtomerkur.Imam pa Citroen C4 gp.
Sicer pa ker je to moj prvi post bi vas hkrati vse lepo pozdravil ,in pohvalil super forum ,na katerem upam da bom še veliko sodeloval:BigThumbs:

nena

Ujej, to pa je bilo hudo...
No,  jaz sem že 3 dni brez avta, še vedno je na servisu....So zamenjali nek del, ampak niti ne vejo če je sploh to to...Avto mora zdaj tam čakat en dan, da vidijo, če bo po daljšem premoru še vedno vžgal...
Imam kar malo slab občutek in se mi zdi da bomo še tretjič klicali avtovleko...
Ma če se to zgodi, ga jim vrnem v trgovino in naj dajo novega ali pa keš nazaj!! Komaj čakaš  novi avto, pol pa se morš vozit z neko malo ''bolho'', ki ti jo da njihova asistenca....
:Red-Irate:

garac

@nena, kaj pa voziš, Opel?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

masun01

beseda NOVO ni prepozanana na citroenu -veliko sreče z NOVO:argue1::bombs::funny34d:

garac

@bigsteak, v Kranju je tako, lahko avto pri njih kupiš, potem pa voziš na servis k Jenku v Ah kranj pa greš spet, ko pride kak nov model malo pofirbcat in testirat.

Sicer dobrodošel na forumu pa še kaj napiši.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

Nena, kaj zdaj je problem rešen al ja?
[SIGPIC][/SIGPIC]