2CV Skoke 1995

Začel/a garac, Januar 19, 2011, 02:57:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deuche

Vrči za pivo so bili pa nenormalno dobra kvaliteta. Še danes jih uporabljam, pa so kot tisti dan.
Jaz sem bil tam, ko sem ravno os. šolo končal s takrat še Cimosovo delegacijo in se ga trikrat nabasal in pripravil mater do tega, da je obupala nad sinom.

garac

Ko smo se že odpočili, si nabrali novih moči, je nastopil likof. Ta se je zgodil na primorskem ob akumulacijskem jezeru Vogrsko od 8 do 10 septembra 1995. Kot ponavadi smo imeli dovolj dežja in 3 dni se je rajalo v blatnem dolu.

Tistega malega, ki se tam pri tleh igra, morda kdo od vas spozna, tistega v črtastih gatah pa skoraj sigurno, se do danes ni kaj dosti spremenil. Na eni sliki mislim, da je tudi mačkov ami
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Lahk še jaz dodam ...

Po Skokah sem šel kruzat po Franciji in par dni pred tem srečanjem na jezeru pripeljal nazaj v Ljubljano (tam sem bil stacioniran takrat). Èujem nekak da bo to srečanje in smo nabasali amija in šli na Kras. Kam... niti nismo vedeli in pristali nekje pri Tolminu v soboto zvečer. Tam so nam neki lokalci povedali , da je srečanje na tem jezeru in smo šli proti Gorici. Vglavnem nekje sred noči smo prišli na jezero vendar...

... z napačne strani v neko koruzo. No muzika in rajanje se je slišalo do mene. Moja druščina je odšla nazaj v LJ, jaz pa sem si prižgal... , se vsedel na tla in ... eto tud jaz sem bil na srečanju. Zjuraj sem našel po belem dnevu prizorišče... zapuščeno.

Ja ka ze, bil sem tam.

heheh... sfuzlani cajti...

garac

Še nalepka z logotipom svetovca in nalepka z likofa.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

janez

Gaši, omenil si poštne žige... dva sta bila a ne ?

garac

Za levega sem siguren
Napolitanke
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Lenko

No pa da še jaz dodam nekaj o tem srečanju. Zame je bil to prvi svetovc. Takrat še nismo vedeli točno kaj to pomeni in kako zgleda. S stricem, bratrancem in sestrično smo se v MB odpravili zadnji dan srečanja v nedeljo. Na prizorišču smo bili od osmih zjutraj. Seveda je še vse spalo. Takrat sva z bratrancem ugotovila, da se gre na svetovca v začetku tedna. Pa sva tako tudi naredila za Avstrijo 2001. Pred tem še nisva imela izpita.
No pri slikah smo se predvsem osredotočili na avte.

LP Lenko
...nadaljevanje slik sledi.

Lenko

Lenko

Lenko

Lenko

Lenko

janez

Neverjetno... vseh teh avtov se živo spomnim. Ker si ti ? Oni s frizuro in špegli?

Lenko

Točno ta. Ne boš verjel, ampak tud jaz sem imel včasih lase tudi spredaj :)
Od vseh avtov me je takrat najbolj fasciniral AMI kabriolet. Sem si rekel da bom takega enkrat imel. Pa saj mam še čas.
LP

vinotoc

Bravo fantje. Prvič vidim slike s tega srečanja takole, da mi ni treba podajati fotografij in me nekdo ne priganja. Bravo Lenko, ti je stric povedal kaj je treba slikati?
Tega srečanja se samo megleno spominjam iz medijev. Vidim vaše navdušenje in spomini vrejo iz vas kot penina. Tj. žlahtno!
LP vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.