Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dyane

Pravilen odgovor je Bumbar. Npr,povsod je nekaj pomagal,geri ima motor,amije je rihtal,dijano pomagal sestavljat itd...

S tem sem zelel nekak nakazat,da pri nas imamo veliko vozil A serije, ki so pogosto v uporabi,ampak pri vdrzevanju,si vsi pomaga in s tem omogocamo lazjo in cenejso voznjo. Pa saj je to smisel.
Vsi nagrajenci dobite nagrado najkasneje na Mb srecanju.
[SIGPIC][/SIGPIC]

franci

Citat od: dvorjan;154657Danes naletel na tole situacijo. Za volanom pa mozakar s klobukom na glavi. =) Verjetno starejsi, ker je tudi na napacen pas cez krizisce zapeljal ...

Hja, sem bil jaz...

Tisto križišče mi je znano, včasih ga "zvozim" v levi pas, običajno v srednjega (pravega?), ko pa se mi ne da čakat pa malo poforsiram iz desnega (naravnost/desno) preko avtobusne na drugi strani v voznega...
Kaj čem, malo kreativnosti v prometu pač...

ggrega

Citat od: ModelJT;155129Kakšen mobitel??? Telefon.

ja ,prav hud oldschol telefon ,čemu služi ali je orig.(močno dvomim,razen če je ekstra dod. oprema) :BigThumbs:

ModelJT

Prejle videl Jogadorja nekje pri nami, če se prav spomnim.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Citat od: ModelJT;155195Prejle videl Jogadorja nekje pri nami, če se prav spomnim.

Èe sta bila še 2 zraven v avtu, potem sem mogoče res bil jaz:funny34d:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Citat od: Jogador;155309Èe sta bila še 2 zraven v avtu, potem sem mogoče res bil jaz:funny34d:

Ja je blo ene par komadov :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Smo se spet srečali in nagradno vprašanje...kaj je v ozadju in kaj imajo skupnega...čist osnovno...nagrada koledar varne hiše iz leta 2011 in 2012
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jagoda

Vzadnič tegale ne sreču ampak komi dohitu...
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: dyane;156282Smo se spet srečali in nagradno vprašanje...kaj je v ozadju in kaj imajo skupnega...čist osnovno...nagrada koledar varne hiše iz leta 2011 in 2012

Verjeli ali ne tale ami mi je res všeč, če ga lahko zadrži v takem stanju... je nekaj posebnega. Pa to ni odgovor na nagradno vprašanje!
Dober je za kogar je ...

Jagoda

Citat od: dyane;156282Smo se spet srečali in nagradno vprašanje...kaj je v ozadju in kaj imajo skupnega...čist osnovno...nagrada koledar varne hiše iz leta 2011 in 2012

tole je pa odgovor; Dom za ostarele ali pa ključ za svečke
Dober je za kogar je ...

dyane

Citat od: Jagoda;156723tole je pa odgovor; Dom za ostarele ali pa ključ za svečke
:emot15::emot15::emot15:  Ja tolk starih je res okrog doma hahah...ne eno vozilo se zadaj za grmom skriva..mal bolš poglej za amijem..rumeno je:BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

To meni deluje kot rumena dijana.
[SIGPIC][/SIGPIC]

dyane

Bravo tocno...rumena dijana...od ene lastnice...tako,da v eni ulici s petimi stevilkami imamo sedaj dve dijani. Potem pa se pride na obisk tale ami...pa se kaka dijanca pa spacek..pa ze imamo mini srecanje.

En del odgovora je podan..darili dobis po posti(koledar varne hise 2012).

Kaj pa se imaji skupnega?...cist osnovno...vec jih je pravilnih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Vsi so citroeni, vsi imajo 602ccm motor, vsi so starodobniki, po možnosti vsi cimos, pa vsi so zakon. :)
[SIGPIC][/SIGPIC]