Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

danes sem srečal cel avtobus blondink, pa ene 2 brinetki sta tudi bili vmes, kam so šle pa nimam pojma, v kr na avtobusni
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

JureA

Včeraj srečal modrega GS Pallasa (mislim, da Mezy, tablica KR - KR - ???) na poti z letališča Brnik proti domu.

dexterboy

@garac, to dobra volja ali rabiš eno čez kolen? :)))
pa še tole; danes na ko-ra-ba-ru srečal starejšega gospoda v stari žabi, možakar po videzu že v penziji, 'dobro rejen', zapomnil sem si ga pa zato, ker je imel šipe dol... in zjutraj ni bilo ravno toplo... DS-ka je bila sivkaste barve, LJ registracija. Sem sprva milil, da je Andraž, ampak toliko se pa ni spet postaral :)))
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

mirchi

Citat od: pehorunkl;143494Kaj pa jahaš za eno mrcino???

GSX 600F.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

pehorunkl

Citat od: mirchi;143522GSX 600F.

Ulala "Katana".
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

north

Danes videl v Celju v Mercator-ju v garaži spačka Charleston celje tablice zadaj je imel prtlažnik montiran...
Citroën - Creative Technology

AXdriver84

Citat od: Tiki;140105Meni se pa zdi da sem v nedeljo v Litiji na C.Komandanta Staneta opazil @AXdriver84-ja... Reg. LJ GD-???
heh nism sploh vedu da obstaja ta tema in k sm vidu sm reku da morm prevert če je kej v mojih koncih vidnega.... čist možno da si me vidu se doskrat tm pelem oz. grem na kavo h kolegici :D moja registrska jp :D

aja pa konstantno srečujem belega AX-a k se pele na relaciji Lj - Litija - LJ. sm ga enkrat lovu pa hudič zna vozt :D nism pa še nikol mogu dobr pogledat šoferja, kr ga skor vedno gon k zmešan, tablce si pa tud nism zapomnu :S
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

Citat od: AXdriver84;143773heh nism sploh vedu da obstaja ta tema in k sm vidu sm reku da morm prevert če je kej v mojih koncih vidnega.... čist možno da si me vidu se doskrat tm pelem oz. grem na kavo h kolegici :D moja registrska jp :D

aja pa konstantno srečujem belega AX-a k se pele na relaciji Lj - Litija - LJ. sm ga enkrat lovu pa hudič zna vozt :D nism pa še nikol mogu dobr pogledat šoferja, kr ga skor vedno gon k zmešan, tablce si pa tud nism zapomnu :S

Jaz sem te tud parkrat vidu v Litiji z AX-om, da nisi kak lokalni Playboy, maš špegle še v močno oblačnem vremenu gor ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

AXdriver84

Citat od: Zeko124;143784Jaz sem te tud parkrat vidu v Litiji z AX-om, da nisi kak lokalni Playboy, maš špegle še v močno oblačnem vremenu gor ;)

hehehehe. ne brez skrbi nism, majo dioptrijo hehehehe. no sej če me še kje vidte pa pozdravte al me pa ustavte pa bomo kakšno rekl hehe

drugač mi je pa padu v oči tud tale ax. sm ga vidu 5.10.2012 ob 18:12 je biu parkeran pri Mercatorju registrska je pa LJ-JF-*** so me najprej feltne zbodle v oči, pa njegovo nižanje :D je fletkana zverinca :D
mogoče kakšen s foruma?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ta pa izgleda "recikliran" GTi ... kolesa na 4 vijake .. okgrogli izrez na blatniku zadaj .... samo manjkajo bočne letvice, pa odbijači ..

AXdriver84

wooow sploh nism opazu da so okrogli izrezi zadej. ja mal olepšav mu manka pa bo odličen :D
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Pred tem sem včeraj parkiral :take_picture: Ne poznam lastnika :)

AXdriver84

mam problem zarad te teme. prej sm redko opazu kakšnega citroena na cesti. zdej so pa kr vsepovsod odkar vem za to temo. je to normalno heheheheheheh
en s c5 karavanom mi je vstrajno za ritjo dans vozu, pa nek čudn sva pogledvala en druzga kdo voz. pa prot litiji je pelu okol 17:30 se mi zdi? (švoh sm na tablcah nikol jih ne gledam heh)
[SIGPIC][/SIGPIC]

aXe-XM fan

pa to je normalno...  prejšnji teden se peljem proti Ivančni z dijano, pred mano en c5, za mano c5, za njim pa še berlingo... nemorš verjet, če ne vidiš :)
LP

garac

Včeraj sem srečal ene ds3 v Lj možno, da je bil dvorjan, samo se ne spomnim,ta je imela črna platišča, kombinacija barv karoserije pa enaka.
No potem sem obiskal Lomija, pa sva malo poklepetala, pa malo pekla, pa nekaj srknila
Danes sem srečal Mladena in Krtijo s katerim sva potem odšla do Vinotoča v Rovte, kjer sva skoraj spila pivo, a ga vseeno nisva, potem sva srknila kozarec iz hudičeve kleti, potem pa nazaj, na Vrhniki sva srečala en C0 , bel z zeleno "poslikavo"
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/