Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Njena sestra še ima Amija ali je tudi obupala ? Tisti je bil tudi v Novem Mestu, zdaj je na primorskem...

sušo

janez

Ja, sestra je vzela maminega brejka... pol so ble pa neki užaljene med sabo. Pred leti sem hodil brejka gledat za delat ... pa klasično, bi imeli za 500 eur generalno poštiman avto. Pol se pa nismo več slišali.

Zeko124

Ok, čedalje manj mi je jasno...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

Zeko samo ti sjedi i uživaj...

To so ene druge sfere mislm sestre.

Tiki

Uglavnem, vem da je bil še kakih 7let nazaj v NM na Jakčevi ulici večkrat parkiran rumen Ami 8 ki je bil ves poliman z neki nalepkami. Nespomnem se več ali je bil break ali berline, je pa bil 100% take barve kot je ta na Zekotovi sliki... Vem da je bila lastnica neka ženska, ker je kupila za rezervne dele tudi  Amija od prijateljevega pokojnega dedka... Tisti Ami je pa bil bel ali bež barve, pa možno je tudi da je bil Ami Super... Hudič je ker se nobeden ne spomni več točno...
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

sušo

Ja sej je bil. Sam ne ta. Ta je stal na Gorenjskem zadnjih 8 ali več let. Na enem in istem mestu.
So pa vsi trije iz iste familije. Amiaši oz. Amiašice. Nimaš kej.

Zeko124

Citat od: sušo;131300Zeko samo ti sjedi i uživaj...

To so ene druge sfere mislm sestre.

Hoču, draga... Dokler se mi ne sesede pod ritjo :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jogador

Danes je bil pred mano v btc v Lj C5 break, mislim da enka, temne barve, park senzorji zadaj, zraven pa nalepka "Se tebi tudi dvigne? Vozim citroen hidravličarja".

Najprej sem se nasmejal, ko sem pa videl, kakšen manever je izvedel me je pa vse minilo, še dobro da nimam konektorja od hupe prikloplenga...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

Citat od: Jogador;131601Danes je bil pred mano v btc v Lj C5 break, mislim da enka, temne barve, park senzorji zadaj, zraven pa nalepka "Se tebi tudi dvigne? Vozim citroen hidravličarja".

Najprej sem se nasmejal, ko sem pa videl, kakšen manever je izvedel me je pa vse minilo, še dobro da nimam konektorja od hupe prikloplenga...

Tele nalepke so pred leti talali na Hidroraidu, če jih pa še pa ne vem. Na hidravličarje bi pasala tudi nalepka z napisom "Mehkoba do groba!". :)
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Citat od: ModelJT;131602Tele nalepke so pred leti talali na Hidroraidu, če jih pa še pa ne vem. Na hidravličarje bi pasala tudi nalepka z napisom "Mehkoba do groba!". :)

No temule sploh, aktivno je iskal, da uporabim znano AC/DC besedilo:  "Highway to hell".:funny34d:

Je pa dobra ideja, za sebe imam v delu "Easyrider" dizajn, pa še nisem skompletiral, ni časa...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Lamy

Včeraj popoldan srečal prelepega belega XM, ne vem če me je voznik prepoznal ko sem mu poblendal.

superca13, superca13 :BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lamy

Pred časom srečal tegale spačka
[SIGPIC][/SIGPIC]

superca13

Citat od: Lamy;131646Včeraj popoldan srečal prelepega belega XM, ne vem če me je voznik prepoznal ko sem mu poblendal.

superca13, superca13 :BigThumbs:

Sorry Lamy, vedno ko se že mimo odpelješ, poštekam da si bil ti :)
Včeraj sem šraufal in končno zrihtal števec, da se cajger ne trese več a ma nič in sem bolj ali manj zijal na števec :Hammer3:
Morava zdaj res na pir, da rečeva katero.. ;)

LP
S

Lamy

Citat od: superca13;131668Sorry Lamy, vedno ko se že mimo odpelješ, poštekam da si bil ti :)
Včeraj sem šraufal in končno zrihtal števec, da se cajger ne trese več a ma nič in sem bolj ali manj zijal na števec :Hammer3:
Morava zdaj res na pir, da rečeva katero.. ;)

LP
S

Ni panike, sem videl, da si bil zatopljen v armaturko :-) :-)
[SIGPIC][/SIGPIC]