Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Citat od: gigo;128095Danes je bla Sežana čisto mobilizirana. Jeb...i kraški maraton. Edina pozitivna stran tega je, da se ob cestah najde vedno kakšen čudovit primerek citrota. Danes je bi to ex gs od superce.

Oooo glej ga glej ga..smrk smrk...ne bo ga enostavno pozabit.:take_picture:

gigo

Citat od: janez;128096Je tud v živo tak lepi ko na sliki ?

V živo je še lepši!
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

amipick

Se je kar smejalo novemu lastniku,ko ga je prišel pokazat.
In je imal tudi razlog za smeh,takih GSov je malo več.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

andraž

dyfan

Zanimivo, kako lahko simpatična primorščina, gledana z očmi uradne slovenščine, spremeni pomen:
"takih je malo več" = takih je že malo oz. takih ni več veliko
Sem se spomnil na tisto "Alora, pridem več k'sno"  :emot96:
Lep pozdrav!

superca13

Ma kaj ne razumeste teha narečja? Takih heesov res malo več srečaš :)
Malo pretiravam s temi h-ji ;) Brez zamere :)

sušo

Jep narobe svet.
Manj je več...
Bravo Primorci, tako se dela

Citroenovc

A 3 AMI 8 Break v Pomjanu potem kdo pozna ali ne?
OK

LP
Primož

Xandrej

Taki GS ni niti iz tekočega traka prišel!!! Primerek kako bi naj zgledal oldtimer! Kar pa jaz zagovarjam. Èe ni v nulo je vseskup meni osebno brezveze. In takšen bo tudi XM od superce! Pa še avti ki sem jih videl... Ker nekaj napol pa kr nekaj je brezveze... :BigThumbs:

In odpeketal je na primorsko ga vsaj zelbo nebo pozimi...

Lovro

Citat od: dyfan;128249Sem se spomnil na tisto "Alora, pridem več k'sno"  :emot96:

Si mi vzel iz ust (oz. tipk).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Jogador

Nisem videl lastnika, samo parkirana na pločniku, zadaj trikotnik, dvomim, da je parkirana zato, ker drugega parkinga ni bilo...

Edit: pa ne vem, zakaj mi noče normalno pripeti slike:breaking_pc:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

MATEJ2

Verjetno je tip šel po nova očala na očesni center, zelo blizu tistega korita je, najbrž ga sploh ni videl.  :)

ModelJT

Tist trikotnik je samo kamuflaža, da je lahko parkiral tam hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Citat od: ModelJT;129078Tist trikotnik je samo kamuflaža, da je lahko parkiral tam hehe.

Kar se tiče korita-jih je morala precej spoznati od blizu (čeprav se na sliki ne vidi), na odbijaču je cca 8 različnih odtenkov barv...

Očitno je res samo parkiral tam, čez dve uri je ni bilo več...

To bom jutri probal tudi sam, mam potem do službe ravno 10 korakov, hehe:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

žabec

Včeraj sem v našem okolišu (okolica Šk.Loke) opazil spačka svetle bež barve. Vozi ga luštna dečva.  Ali kdo pozna to vozilo.
Samo ena boginja je prava !