Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

A sem vsekal mimo.

Ampak lepo, dobro se drži naš Gule. =)

Pa C6 tudi. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Čojko

Citat od: Tiki;279930No, za take izlete je C6 =)

Ja, sploh za bosanske ceste, posebej Banja Luka - Vitez. Oni pa vsi neke trde VW vozijo. Verjetno zato, ker ne znajo drugega popravit :Hammer3:

Je velika žalost. Že itak je bilo kar je bilo, to kar je vrednega je vse odšlo. Prvi razred OŠ jih imajo vpisanih 8, prej pa dva do trije razredi,... Ovnak nima več ličarije, namesto Guleta v sprejemu v servis je ena, ki je prej superge prodajala,...

garac

po moje je isti kakec, al ena ki prodaja superge, al nekdo, ki pljuva po znamki, ki jo trži

mogoče supergarca vsaj dobro zgleda
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Citat od: garac;279961po moje je isti kakec, al ena ki prodaja superge, al nekdo, ki pljuva po znamki, ki jo trži

mogoče supergarca vsaj dobro zgleda

Ni!
Supergarca ma dva baloncka pod mandlji,Gule pa balon za popkom😂
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

antasi

zdaj je pa dovolj podjebavanja!
vsi smo na isti ladji in tukaj ni hudobnih in dobrih, ampak samo zmešani in malo manj zmešani po citroenovsko. Prosim za malo spoštovanja enih do drugih, ker so eni in drugi naredili ogromno, da se je sploh ohranila citro scena v sloveniji in ni treba zdaj vse zjebat.
moramo se zavedat, da smo itak vsi malo oz.fejst čudni, če nas gledamo z necitroenovskimi očmi...
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

antasi ti pa res znas nasmejat
[SIGPIC][/SIGPIC]  

antasi

Ja. Na enem drugem forumu so trajno banali legendo foruma.
Da ne bodo tebe tudi tako banali.:Hammer3:
V opravičilo, da imaš take zadnje poste je to, da si neprespan:AngelPray: ker smo slišali da si bil nekje daleč, kjer imajo Ronalda in  Atlantski ocean. Pa baje imajo tam na kmetijah za hišne ljibljenčke namesto psov kar Citroene C15. :funny34d: Èuden narod..
No, čeprav tud jest nimam psa, samo C15.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Xandrej

Sedim s familijo v enem hotelu v centru Zagreba... pa naenkra pride Dvorjan.... Ja seos ded roka tako roka tako...:BigThumbs:

zlikovski

dvorjan

Ja, tudi jaz sem samo debelo pogledal, če prav vidim. Škoda, da nisem imel kake minute več ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

north

Danes sem srečal našega forumskega kolega z DS-ko KR OSONT.
Citroën - Creative Technology

garac

tudi mimo Mol Vodice se je peljal
[SIGPIC][/SIGPIC]  

fifk

Lovrotova bivša, nima več MB registracije.

Plesko123

Citat od: garac;280566tudi mimo Mol Vodice se je peljal

Huh tole me pa dobro sledite :funny34d:

žabec

V soboto sem se srečal s CX Francem. Zanimiv človek, priskrbel mi je en del za CX-a, ki ga po celi Evropi nisem uspel dobiti. Je pa težko priti do besede.
Samo ena boginja je prava !