Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

s.majovski@gmai

V torek popoldne je bil v Trstu, sem ga videl na nabrežju. Tudi mene je presenetilo, ko sem videl da je iz Švedske.
LP
Sergij

gule

To pa je dopust. I tata bi sine! Nič lepšega, kot vonj zračno hlajenega motorja v kabini, ko zunaj dežuje, ali je mrzlo.

Lenko

Danes malo po 18h sem na severni LJ obvoznici v ogledalu opazil obliko luči ki mi je takoj padla v oči.
GS-a prepoznaš takoj.
Forumaš s rdečo GS na poti proti štajerski.
Verjetno se je čudil zakaj mu trobi nek renault:)

JureA

Sploh nisem slišal trobljenja!
Gluh ko top.

1960

V soboto smo srečali modro Viso z neko belo nalepko na haubi, nekje pri Rimskih Toplicah... ma, istočasno je srečal radar nas :take_picture:

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Haha, dobra fora kako se slikat v gibanju. Koliko € pa je bila ta fotka?

Xandrej

To pa je bil drag fotograf! :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

sušo

Èe je blo še naselje zna kr nanest. Cca 15 preveč. Dva para pik pa 200 ojrov, a?
So me pred par leti snel s Spačkom pa so ble take cifre.

fifk

Citat od: Èojko;249359Haha, dobra fora kako se slikat v gibanju. Koliko € pa je bila ta fotka?

Predvidevam, da je naselje (50km/h).

Kazen 250eur in tri kazenske točke.

Sreča, da je bilo 69 in ne čez 70 km/h..

garac

glede na to, da je križišče je verjetno res 50
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Pa sej mal je še tolerance, a? Zato sm napisu cca 15 preveč. Al je ta že odšteta na fotki?

fifk

Citat od: garac;249366glede na to, da je križišče je verjetno res 50

Èe se ne motim, je to križišče v naselju Rimske Toplice.

Lenko

Citat od: 1960;249355V soboto smo srečali modro Viso z neko belo nalepko na haubi, nekje pri Rimskih Toplicah... ma, istočasno je srečal radar nas :take_picture:

Janez škoda da se nisi peljal v nasprotno smer, ker bi ti zaupal kako bi se rešil kazni. Pred 10 leti sem se na istem odseku na 50 pripeljal 92 in se uspel zmazat zaradi napačno postavljenih znakov.
Tvoja smer pa znaki štimajo in je težko kaj naredit. Je pa omejitev 50.

1960

Citat od: Lenko;249384Janez škoda da se nisi peljal v nasprotno smer, ker bi ti zaupal kako bi se rešil kazni. Pred 10 leti sem se na istem odseku na 50 pripeljal 92 in se uspel zmazat zaradi napačno postavljenih znakov.
Tvoja smer pa znaki štimajo in je težko kaj naredit. Je pa omejitev 50.

Sej ni nič narobe, kriv sem (bil), priznam... Pač imam premočn avto, ravno sem iz druge prešaltal v tretjo pa potegnu ...

Ma ne, ona Visa me je zmotla pa cigaret sn si prižigo in radio štelau pa vebasto vklapalal...

... in garmina sem doma pustu v Mečki tak da me ni opozarjal na radarje...

Vsekakor pa ni to selfi, kot je Grač omenu, ker selfi bi pomenlo da  sn vrgu enih dvesto metrov naprej fotoaparat pa sprožu ne nek APP al ka...

Uglavnom... Kul fotka sam jezi me d ašparajo kapsi na izdelavi fotk. Pred 18 leti sem nazadnje dobu domov fotko ko sem s furgonom prletu v mesto , špegu glanc fotka original, tole danes pa neki naprintano na papir... :Hammer3: