Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

thundercat

Citat od: sušo;219325@garac Ti si iz tujine...  
@thundercat  Fin furgon fin. Turnceler je zanimiv, če je še not

Sušo, kuga je tu Turnceler ? Not je marskaj, tut postla, hehe.
Èlan Citroen klub Slovenije

sušo

thundercat

Citat od: sušo;219341he he
obratomer po domaæe

žal ga ni več.
Èlan Citroen klub Slovenije

sušo

aha.
potem ga je Miro premontiral
je bil zanimiv
v obliki spaka so letele ledice
bolj si tišal več spaka je bilo narisanega

rsm23

Lih kontra logika bi mogla bit...bl leti, mn ga vidš :D

On topic: V nedeljo med 17 in 18h je tut en spak tolk letel po stari cesti med Vrhniko in Brezovico, da ne vem a je bil rumen al siv :Hammer3:

Lovro

V petek na LJ obvoznici srečal rdečega MS spačka, pa amija znanega forumaša, kasneje še GS iz smeri primorske.

Toliko citro starin le ne srečaš vsak dan. Potem pa mi je potegnilo, kam so šli (glede na smer - Belgijci).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

JureA

Danes sem po službi sedel v CX-a in se odpeljal do vznožja Pohorja (do Hotela Pod Roglo), od tam pa trčeæi korak na Roglo.
In mi dol s Pohorja naproti pridrvi BX, mislim, da je imel velenjske tablice.

mirchi

V Lukovici na Petrolu videl lepega modrega xma go registracije s tablico po naročilu.  Je tankal lpg.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Citroenovc

Eh Mirchi - pa nisi prepoznal Roka?

GO tablico ima pa, ker je z njo idealno rešil priimek&ime na custom tablici :-)
OK

LP
Primož

Rocky

Ja, jaz sem bil. Danes sva šla na sprehod proti Avstriji - po dolgem času. In Mirchi. Tega ti pripeljem na pregled in servis :) Kdaj imaš kaj časa?

mirchi

Sma bla z motorji...pokliči me,saj maš cifro. Prileti na izlet pa bomo do rekla kak pa kaj.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

saxovts

tole srečal danes na črpalki pri mejnem prehodu Bregana

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

fifk

Francoski turist, turistično in ležerno proti primorski...

Xandrej

Evo včeraj na enem dobrem koncertu srečal Mirčija... Eno dve rekla meni se je malo mudilo tak, da Mirči enkrat na piveji :BigThumbs: