Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Pravkar videl skozi okno DAK-a temno zelene barve, ki se je peljal skozi Selnico.

janez

Zeko124

@ Keža, a je kaka skrivnost, od kdaj je pri tebi? Videl sem namreč točno tako spako v nedeljo, se je peljala po Stiški cesti (za volanom voznik okrog 30 let), žal ni videl da sem ga pozdravil iz bicikla, saj se mu je za rit zalepil en vaški lokalec z Golfom :argue1:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gregor

porkaduš, otroc, zakaj imate glave?
Včeraj popoldne je bil še v celju, danes ob polsedmih je keža napisal, da je pri njemu in dal sliko gor. Ampak če bi slikal danes zjutraj, bi skoraj morala bit še slana na avtih, torej slike niso od danes zjutraj, ampak od včeraj. Torej je prišel h keži včeraj popoldne.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

janez

No dejansko je bila slika narejena danes zjutraj... Prelepo pomladno jutro in sem slikal potem ko sem prebral post... Ja, zjutraj sem bil ob šestih že zunaj in je bilo prav prijetno toplo.

Citroenovc

Ja, meni se tudi dozdeva, da mi je v nedeljo točno tale Spačkon obračal praktično pred bajto v VG, samo 3 mandeljci v njem niso bili kaj dovzetni za kak pozdrav ...
OK

LP
Primož

janez

Lej sveže pečeni so... zdaj se še učijo. Fant nikoli prej ni imel kakšen tak avto in mu je vse novo. Od ropota do škripanja do vrhunskih končnih brzin do nagibanja v ovinke... Verjamem ,da nima časa še pozdravljat. Opaža pa vse naokoli ko se pelje se ljudje ustavljajo, trobijo, mahajo, ... Padu je v čist nov svet, upam da bo zdržal "pritisk". Jaz imam zdaj njegov avto mal na servisu pa da odpravim par napak.

A.T.K

Citat od: superca13;95755Pravkar videl skozi okno DAK-a temno zelene barve, ki se je peljal skozi Selnico.

..pa ziher biu ful naložen...

mato

Ravno za tega sem se jest ogreval za nakup. Parkrat sem klical pa ni nobeden dvignu. No zdej mi boš pa lahko povedal Janez kakšen je kaj ta spakolin.

pubi2cv

Kot vidim, je naš Tomo spačka prodal v Ljubljansko....glej ga zlomka. No tisti bel pujs, ki je bil viden v Celju, pa je tudi "naš" in sicer od našega člana Igorja.......:BigThumbs:

garac

Včeraj sem se srečal z Zagoričnikovim-Etedoron, še 1x mu hvala za izdelavo nalepk Citroenar-darujem kri
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Danes sem popil pijačo v družbi Amipicka, Arcf-ja in Garača :emot112:

Pa še hitrost v sliki :)

ModelJT

Tega sem danes opazil. Si bom počas mogu omislit kak novi telefon, da bojo vsaj malo lepše slikce.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Lovro

V torek sem bil v Merkurji na Viču v Ljubljani na oddelku za vijake. Tam je bil prijazna prodajalka in beseda je nanesla na stare citroene. Ko sem ji povedal, da imam tudi žabo mi je rekla, da ima dva sinova, ki imata doma tudi dva zelo stara citroena, od tega en bivši rešilec. Predvidevam, da gre za CX-e.

Je kdo od omenjenih sinov na temu forumu?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

janez

Včeraj sem srečal ... "Mojo micko" ... http://www.citroenar.eu/album.php?albumid=56

Ami se je prodajal na avto netu in je zdaj prodan ter na suhem in v dobri družbi konjenice A serije. Za tak denar , pobarvan, pošvasan in skoraj sestavljen... Par napak mu odpustiš. Par napak se da odpravit ... kot je štelanje vrat, blatnikov in haube, nosa... Soliden izdelek, bo v veselje novemu lastniku.  

Žal nisem slikal, sem bil preveč presenečen nad darilom, ki sem ga dobil - Tomos AMI 6 navodila za uporabo ...