Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Citat od: Èojko;187067Po moje od SCHpn-a

Je bolj malo verjetnosti da je od schpna.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Jogador

Citat od: ModelJT;186962Jogadorjeva bivša je bila danes pred Kolosejem.

Hehe, pa še bivša jo vozi.

Razen par ekstra prask je v top formi:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

garac

od enga strička s kamniškega konca, al je krtine al kako že
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lenko

Jaz sem ga kake 3 mesece nazaj srečal na AC med Domžalami in Krtino. Za volanom pa se mi zdi da en tip okrog 40 let.

rsm23

Danes pred Azurjem na Viču parkiral zraven plavega spaka (LJ S4-...) s citroen****** nalepko

Lovro

Uffff, je bil prejšnji teden lep pogled na bordo rdečo ID pred vrhniškim Peugeot salonom...

Žal sem se mimo peljal v koloni in nisem mogel slikat. Ampak je bil tako lep pogled, da sem moral to omeniti.

Gre za eno od treh Vrhniških Žab.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

grgos

tud holandci vejo kaj je dobr avto :take_picture:

Zeko124

Pravkar v Sticni srecal zeloo nakrancljanega Charlestona (krom dodatki, zavesice s Citroen napisi itd) z registrsko LJ GZ - xxx, vozil pa ga je starejsi gospod z ocali, sicer sem ga pozdravil a sem bil zal s Svedom.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Jaz sem včeraj v eni podzemni garaži na Viču zasledil oranžnega spačka s kufrom. Nekaj dni nazaj se mi je na regionalni cesti Vrhnika - Logatec nasproti pripeljal en BX s trugo na strehi zelo svetlo rjave barve je že na zlato vlekla, izgledal je tudi zelo lepo ohranjen. Pa tegale sem kak teden nazaj slikal v Rožni dolini.
[SIGPIC][/SIGPIC]

superca13

V petek na Ptuju se mi je zazdelo, da sem "srečal" JureA, nakar ugotovim, da sta v avtu znanca iz drugega kontinenta, JureA pa na drugem koncu našega kontinenta. Bilo konfjuzno, smo se morali takoj v rdečaga vsest in se odpeljat na pohano ptujsko kuro.:emot112:

Jogador

Jaz pa včeraj na semaforju na Rudniku ustavil zraven Madmanovega C5 Carlssona, mater zadeva zgleda hudo v živo!:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Dr. MadMan

Še lepše bi zgledal če bi bil opran ;-)
Naslednjič potrobi.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

CEPETKO

...
Citroen - kreative tehnoloži.

Citroenovc

Včeraj zvečer na grosupeljski strani VG klanca prehitel rdečega C6. Ker je ponoči vsaka krava črna, sem model in barvo opazil šele med samim prehitevanjem, zato ne vem, a je bila SLO tablica ... ampak glede na lokacijo sklepam, da bi znal biti boklavdi ...
OK

LP
Primož

Zeko124

Jap, boklavdi, se je vračal iz VG :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si