Koga smo srečali, opazili...

Začel/a ModelJT, December 06, 2010, 10:40:53 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

rsm23

@Citroenovc: Prav na tem ki je vzdolž ELESove stavbe, direktno nasproti rampe za ELESovo pakririšče, tam ko je par parkinigov kao rezerivranih za bančno poslovalnico.

Sem pa danes opazil (oz. zdaj že parkrat) opazil sivega CX kravana z KP tablicami na pakrišču med Kogojevo ulico in Ob žici. Načeloma je stalno na istem parkingu.

Citroenovc

Aha, tam so "prehodnega" značaja ... sploh, če so uni za verigo ... Potem pa verjetno bolj kot ne naključje, da je bila parkirana. Je še nikoli nisem videl ...
Èe bi bili na ELESovem, ni vrag, da ne bi zvohal, čigava je ...

Sem pa že po viču videl oranžno GSXico z dvojnimi žarometi spredaj - sem o tem že pisal - pa so tudi forumaši povedali, koga sem to videl.
OK

LP
Primož

rsm23

Ja tisti prehodni. Tam je itak stalno kaos za parkirat. No saj streljaj stran, na fakulteti ni nič bolje. 550 parkirnih kartic na okoli 300 parkirnih mest ;)

Na ELESovem parkirišču so pa od Citroenov več ali manj samo C5ke. Nekaj C5k in cena C6 je tudi na fakulteti (tajnik FRI).

Citroenovc

na FE je kar nekaj C5k (vsaj včas jih je bilo) - v bistvu praktično komplet katedra od prejšnjega lastnika tvojega zelenca je bila na C5kah eno obdobje :-)

na ELES parkingu pa bo večino časa en in isti C5II. Kaj več (razen prehodnih) jih ne porajtam. Omenjena IIjka je pa včas na notranjem, bolj pogosto na zunanjem.
OK

LP
Primož

rsm23

C5k je na FE še vedno kar nekaj, samo jih je sedaj večina na spodnjem parkirišču, torej med "mlajšo" populacijo ;). Tudi moj zelenec bo spomladi kdaj pa kdaj na spodnjem parkingu ;)

ModelJT

Vsak dan ta teden videvam srebn C6 pri Potokarju na Brdu. Verjetno od šefa? Pa dvakrat sem opazil belo C5 I z napisom LOEB JE CAR na riti, ko se je tam mimo peljal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Citat od: ModelJT;171056Vsak dan ta teden videvam srebn C6 pri Potokarju na Brdu. Verjetno od šefa? Pa dvakrat sem opazil belo C5 II z napisom LOEB JE CAR na riti, ko se je tam mimo peljal.

To bo pa Vojc s T'mina verjetno :)?

V Portorožu že kak teden na parkingu nasproti stare oljke stoji povprečno ohranjena rjava Visa Club, stare KP tablice in okrog se vozi XM serije 1, glede na zvok motorja bi rekel da 2.0 injection.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

saxovts

Citat od: Zeko124;171064To bo pa Vojc s T'mina verjetno :)?

V Portorožu že kak teden na parkingu nasproti stare oljke stoji povprečno ohranjena rjava Visa Club, stare KP tablice in okrog se vozi XM serije 1, glede na zvok motorja bi rekel da 2.0 injection.

hehe verjetno bo Vojcova žena Helena ker Vojc je v švici povečini cajta

Zeko124

Tegale spačka sem ene dvakrat videl v Portorožu, Visika pa stoji streljaj od mojega začasnega bivališča že kak teden ali 2 :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Visa pa mislim da je od moje sodelavke ... že eno leto je odkar so jo preselili v restavracijo (sodelavko), tako da ne vem al jo še ima, al je prodala, ker se skoraj ne srečujemo. (vozi pa jo njen mož ponavadi)

saxovts

sušo

spak je KP Toni žlahta... naj me kokla brcne sam se ne spomnim imena.

garac

sušo, ne podpišem, najbž je japlov
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.