Motorji v C4 Grand Picasso

Začel/a toyota, December 03, 2010, 11:33:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vrhncan

Jaz imam bencinarja 1.6 120 konjskega in na relaciji Vrhnika-Lj in vožnja po Lj mi kuri cca 7.2-7.5 po računalniku. Na daljši relaciji morje ipd pa pridem pod 7. Vožnja po CPP. Jaz zadovoljen s porabo.

garac

@c4 gp malce si preberi teme o plinu, glej pod teme alternativna goriva. Ima svoje + in -. Vsekakor dobro premisli, za koliko, kje montirati, kdaj se bo vložek povrnil...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

marmik

Fantje boste moral mal kalkulatorje v roke vzet pa računat, ker računalnik laže vsaj za en litar/100.
2.0 HDI mi žre 8+ pa se zelo nežno(120-130) vozim in to na relaciji KK - LJ. - po računalniku je poaba 6,9 - 7,0    jaz pa z 55 litri prevozim 680 km. Tako pač je, sem mal razočaran - prej sem mel Xsaro Picasso 2.0 pa sem mel porabo cca 6,0-6,2 l/100. :funny34d:

altair123

8+ je vseeno kar veliko. Jaz sem s polno naloženim avtom (tudi surf deskami na strehi!) na relaciji od doma do aten in nazaj, tankal kdovekakšen dizel v srbiji in makedoniji, pa nisem prilezel čez 8 - merjeno glede na prevožene kilometre in količino porabljenega goriva. Blo je 7,6

drejci

Pozdravljeni meni  2.0 hdi ročni menjalnik troši povprečje 6,2l na zadnjih 9800 km,po bc-realno 0,3-0,5 l več.Se pa razume da se je sedaj z letnimi gumami potrošnja še malo zmanjšala.Na dopustu pa je bil malo bolj požrešen 7,2l,saj ga na ac.nisem šparal,klima nonstop ,ter kratke relacije na morju z vklopljeno klimo.