Lexia

Začel/a gregorijus, November 12, 2010, 08:40:21 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alesz

Citatzate pride v poštev kak Avtocom Delphi
Garantirano ga nimaš noter,pa tudi na oplu na splošno ne deluje najbolše......ja tisto dela"fantje Pxxxx mam a mi kdo povem kaj................"

zlikovski

Danes nabavil Diagbox 9.68 dodani vsi avti do leta 2020.
Nemorem naložit slik, piše da prevelik fajl, nato neustrezni piksli,.... vse čude mi napiše, tak da žal nemorem naložit.

zlomjo

Kaj ne moreš naložiti?

zlikovski

Slik nemorem naložit, vedno nekaj napiše daje prevelik fajl, potem format slike,.....

andraž

Zmanjšaj resolucijo.

zlikovski

alan30

Pa tale nova verzija Diagbox 9.68 naj bi delovala na naših kitajcih.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alesz

Kaj ni tako da pri teh višjih cifrah verzije ti "ponudnik"softvera na podlagi namestitvene kode,izračuna aktivacijsko kodo....vsaj pri 9,24 je bilo nekaj takega........................."kode  kalkulator" ni več integriran v softveru...!

zlikovski

Ja ID ko ti izpiše, posreduješ in ti dajo aktivacijski ID, tak da je vezana aktivacija samo na ta računalnik.

zlomjo

A ima kdo link do teh aktivacijskih ID?

zlikovski

Ne, ko kupiš, in inštaliraš, dobiš ID in ta ID jim pošlješ. ti oni zgenerirajo in pošljejo po mailu aktivacijski ID
In ta tvoj ID ni prenesljiv na drugi računalnik, je vezan sano na ta računalnik na katerega si inštaliro, če pa boš inštaliro na dugj računalnik jim spet moreš poslat ID in plačat.

In v primeru, če boš nato na računalniku manjaval komponente, primer disk ali procesor, ti več lahko nebo delal tvoj ID, ker je vezan na eno izmed komponent, tako so se zaščitili, dokler nedobimo generatorja kot ga ima prodajalec.

zlomjo

Citat od: zlikovski;269679Ne, ko kupiš, in inštaliraš, dobiš ID in ta ID jim pošlješ. ti oni zgenerirajo in pošljejo po mailu aktivacijski ID
In ta tvoj ID ni prenesljiv na drugi računalnik, je vezan sano na ta računalnik na katerega si inštaliro, če pa boš inštaliro na dugj računalnik jim spet moreš poslat ID in plačat.

In v primeru, če boš nato na računalniku manjaval komponente, primer disk ali procesor, ti več lahko nebo delal tvoj ID, ker je vezan na eno izmed komponent, tako so se zaščitili, dokler nedobimo generatorja kot ga ima prodajalec.

Imaš kak link?

zlomjo

Hvala. Sem malo zaostao. Zadnjič nisem mogel enemu NAC-u vstaviti VIN številko.