Obnova GSA Pallas

Začel/a amipick, September 29, 2010, 10:08:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Citat od: amipick;83170Iščemo pa ,če ima slučajno kdo od vas doma;zadnje zavorne čeljusti z zavornimi cevmi,ki tečejo po zadnjih rokah.Novo,rabljeno samo,da je v redu!

Imam vse kar rabiš. Eno cev in obe čeljusti imam sneti, samo ena cev je še v oz na roki. Vse celo.
Ponudi ceno ;)

LP
Superca13

amipick

Hvala vsem.Iskali čeljusti in cevi,dobili komplet obnovljeno zadno premo z vsemi pripadajočimi sestavnimi deli.In to za simbolično ceno!Jupi.
Iščemo naprej;sesalni kolektorji-motor 1300(okrogle cevi),levo in desno,novo,rabljeno,samo da je v redu.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

superca13

Dobri sesalni kolektorji za 1.3 so živa rariteta. Jaz sicer imam enega v rezervi ampak žal ni naprodaj.
Da se pa to lepo popravit: izpušna cev se odreže, navari nova, debelejša, in je mir. Pazit je treba edino na kot postavitve te cevi ;)
Engelhard je prodajal dobre rabljene kolektorje za cca 50-60 EUR/ kos.

Upam, da boš našel.

Lp
Superca13

mezy

najprej da rečem vso čast za projekt! Zanima me pa tudi če se boš lotil tudi temeljite prenove notranjosti in posledično saniranje posedenih sedežev? v gs-ih je to velik problem, predvidevam da tudi v gsa-jih? ve kdo mogoče če se da dobit še originalno peno?

amipick

Hvala za spodbudne besede!
Projekt je bil prvotno moj,ma sem zadovoljen,da je sedanji lastnik se isto odločil-ga komplet obnovit.
Notranjost je bila obnovljena par let nazaj.Vse globinsko očiščeno-tepihi,stebrički,...Nove prevleke sedežev,samo še tapete vrat so ostale za obnovit/naredit nove.
Z sedeži večjih težav s posedanjem ni bilo,razen ene počene kovinske palčke na naslonjalu.GSA nima več gumic,ima kovinsko mrežo,kot novejši avtomobili.
Nekaj je že poštimano-speskani in prebarvani plehi motorja,plehi v not. blatnikih spredaj,zadnji odbijač,...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Avto poklepan/povarjen.Sedaj je na ličanju.Slike upam sledijo!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

deuche

Druže precedniče, to bo pa zgleda v stilu tvojega amija. Èigav pa je?

garac

Èe se prav spomnim ga sedaj vozi Robi Turk?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

amipick

CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Nabavljamo kugle!Slučajno kdo ve od katerega avta bi najbolj pasala centralna buča?
Pri citropart ponujajo za gsko samo prednje in zadnje.
Načeloma bi naj bile centralne vse enake,ma vseeno vprašam za vsak slučaj.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

menda je za centralno bučo vsaka dobra?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

GSclub

tudi kolesno se da priredit, sicer pa centralne od vseh na LHM.

zlikovski

Èe je 45 barska ta centralna kugla lahko potem vzameš od CX-a ali XM-a.

zlikovski

Se opravičujem, centralna bunka je filana na 62bara.

amipick

Nekaj se dela,nabavlja,...1-rezervar-čiščenje,barvanje
                                  2-novanovcata šipa
                                  3-zanimivo-vse velike podložke so bile počene!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak