Spaček - osvežitev...

Začel/a janez, Avgust 03, 2010, 06:33:34 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

rok.si

janez

Meni je tudi lep v tej barvi...

Sestavljanje se nadaljuje.

janez

...

No potem je še prijatu pripeljal pokazat motor, nakar se je pa še Maček pojavil s spačkom na servis... pa pijačo...pa klepet...

...jutri sestavljam dalje...

saxovts

Bravo janez pa je še en lep spaček več na cesti :emot112::emot112: . pa tudi barva mu zelo paše.

mato

Še en lep spaček,men je tud zlo všeč barva. Bravo janez, kaj  pa je to ena številka barve če ni skrivnost?

andraž

Èe takole spremeniš barvo, a je to treba poraviti tudi v prometni?

gule

Citat od: janez;78662Meni je tudi lep v tej barvi...

Sestavljanje se nadaljuje.

Janez, a je tisto vosek zraven vrat? Spaček je lep in kvalitetno narejen...lepo:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Lovro

Citat od: andraž;78669Èe takole spremeniš barvo, a je to treba poraviti tudi v prometni?

Tako je - treba je popraviti.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dvorjan

Ta spacek je res bomba, ceprav sem se vedno mnenja, da bi v kaksni bolj zivi barvi se precej bolj "zazigal". Cisto prevec miren, duhamoren mi deluje v tej sivini.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

janez

še nekaj slik... zdaj me pa ne bo tri-štiri dni... grem na dopust. Potem pa finiš.

janez

Vikend je minil in včeraj sem se spet vrgel v sestavljanje. Celo deže je ponehal in sem spačka porinil na dvorišče. Potem je pa šlo hitreje in zvečer je bilo stanje ... skoraj gotovo. Prednje smerokaze moram pa popravit. Kable potegnit nanovo in vijake menjat. To grem danes v nabavo in potem še probna vožnja, odpravit kakšne napake in "fertik".

Zeko124

Bomba, bravo janez!! Super je!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Takle. Načeloma je spaček gotov in čaka lastnika da pride ponj. Danes sem še nanovo naredil kablovje od prednjih smerokazov, zmontiral, očistil notranjost, se malo vozil okol po mestu, očistil svečke... Verjetno bom jutri naredil eno hitro čiščenje vplinjača ... Bom jutri enih par boljših fotk naredil.

Ja no , gotov je. Zdaj pa ena dijana...

andraž

Keža, koliko znese obnova v podobnem smislu: menjava šasije z novo, podov, pragov, trikotne pločevine, barvanje zamenjanega?

janez

Citat od: andraž;79019Keža, koliko znese obnova v podobnem smislu: menjava šasije z novo, podov, pragov, trikotne pločevine, barvanje zamenjanega?

Andraž, jaz moram avto videt v živo šele potem ti lahko kaj povem. Pripelji se enkrat...