Rezervni deli za stare Citroene od A do Ž

Začel/a Saso az-am, Julij 19, 2010, 03:04:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Kolkr jaz vem so tisti blatniki od furgona ,ki se prodajajo dejansko od akadijane. Že v osnovi niso od spačka, pa še malo sfaljeni in potem pride do razlike.

Itak je z vsemi deli tako dandanes. Slike so eno, dobiš pa nekaj drugega. Pa to je pri vseh tak. Oni so samo trgovci in jih ne briga ali to paše ali ne. Proizvajalci so tudi brezbrižni do delov za a serijo, jih ne briga imajo dost drugega dela kot pa da se ubadajo z nekimi jajcami. Pač naredijo in prodajo.

So pa to v veliki meri krive stranke same. Ker vedno in vedno znova iščejo najbolj poceni kar je možno. Pa če je to en evro, glavno da je poceni. Sej sem že dosti napisal okoli teh situacij. Pa še enkrat. Meni osebno se dele za spačka ne splača več delat. Zakaj ? Ker vsi rečejo da so predragi in predvsem dražji od tistih ,ki jih lahko naročijo v tujini ali od kod drugje. Prav. Ampak , nihče se ne vpraša ali tisti deli pašejo... seveda ne pašejo,  kot si ugotovil na svojem primeru. Ja plačali pa ne bi za takšne dele ,ki pa dejansko pašejo, a ne?

No in potem se pač proizvaja krš, da lepo zgleda v katalogih.

Saso az-am

.

.                               .

Saso az-am

.

.

.

Saso az-am

...

Saso az-am

...
.
                                            .
 ...

Saso az-am

...

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Lovro

Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dvorjan

Citat od: Lovro;127892@Dvorjan, ma kej moraš že švasat?

Ne, ampak ce jih je samo 100, pa lahko stojijo ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

andraž

Tako meni stojijta kompleta sprednjih in zadnjih blatnikov za Spačka. Problem je le, ker zavzamejo veliko prostora.

Saso az-am

...

MATEJ2

Citat od: Saso az-am;128018Moj način prodaje je prodaja iz zalog, zato skrbim da imam stvari vedno na zalogi. To ima sicer določene slabosti za prodajalca in določene prednosti za kupca, ampak tako pač je.

Èe pa ima kdorkoli problem s prostorom, in bi se želel znebiti delov, ki jih ne potrebuje, pa če so kvalitetni in bi me utegnili zanimati,  jih tudi odkupim.  Zaloge namreč sproti dopolnjujem.

Mi je pa že pošla serija podov, katere sem imel v ponudbi do sedaj, zato ob tej priliki napovedujem novo, še izboljšano serijo. Izdelki bodo nastajali brez medijskega pompa, ko bodo v ponudbi, vas obvestim.
Cene bo spet ugodna, v nobenem primeru ne višja kot sedaj. Torej 44 EUR maksimalno.

Lp, Sašo

Že dolgo se prodajajo tile deli. Èe te kaj zanima, daj na ZS. Cena simbolična.

http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=5826