Amiji kar tako..

Začel/a Zeko124, Junij 30, 2010, 09:48:02 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

thundercat

Nebi se branil takega avtoodpada, hehe. Blagor mu. :BigThumbs:
Èlan Citroen klub Slovenije

krka964

CitatNebi se branil takega avtoodpada, hehe. Blagor mu.
Saj si ga delamo ampak z njim obremenjujem podstreho , he he. Kao diskretno ... Sicer pa imamo citro delov, da bi komaj kak brisalec še vmes stlačil. Ampak tale Gorcha, hm, hm. Ob naslednji poti garmina naštelam na omenjeno lokacijo, pa šta bude, bude.

andraž

Tegale sem srečal pri Jerovšku. Verjetno v prvi barvi in z originalnimi podni. Generalno super ohranjen. Sem mi zdi,  da ga videl nekaj dni nazaj na avto vleki v Lj.

ModelJT

Ja tale je bil pri Toniju ze nekaj let nazaj. Samo nisem ugotovil cigav je. Tudi na forumuje bilo govora o njem pred leti, ko se je se prodajal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

žabec

Točno takega sem jaz imel, vozen je bil od leta 1977 do 1987. Še danes sem mu hvaležen za vso prevoženo robo ob gradnji hiše.
Samo ena boginja je prava !

andraž

Sem imel čas in ga precej natančno pregledal. Podni in pragovi so originalni, vsa pločevina je res z minimalno rje. Rob strehe, z letvijo je lep, se vidi, da ni bil nikoli popravljan, odtočni kanalčki pravilnih olik. Kaj je spodaj je težko oceniti. Zaščitena šasija, ki zgleda zelo dobro. Vsi šivi in linije pločevine so za moje oči pravilni. Notranjost je super, sedeži brez znakov obrabe, volan brezhiben, armatura v pravi črni barvi, ne kaže znakov starosti, edina stvar, ki je izgubila barvo, je zadnja polica. Na števcu je 57000 km. Na listu del piše, da je potreben oljni servis in priprava na registracijo.

A.T.K

..a ni imel pred leti en celjski serviser nekega sivega...

Citroenovc

Tale je bil par tednov nazaj na liftu ... nisem hodil preveč pod njega ... ampak z 1m razdalje je daleč od tega, kar si zdaj ti ugotovil. Je bil pa kupček rje okrog njega kar impresiven .... (zato tudi nisem hodil pod njega).
OK

LP
Primož

krka964

Točno tale je bil pri Jerovšku v enakem stanju že kako leto nazaj. Sem si ga podrobno ogledal. Kaj se je z njim dogajalo vmes, pa ne vem. Očitno ga registrirali še niso. Redko lepo ohranjen.

Čojko

Ta je imel srečo po 20 letnem čakanju

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Ja, kuliso so postavljali 20 let.

antasi

Citat od: Èojko;222592Ta je imel srečo po 20 letnem čakanju

od kod pa je?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko