BX 19 GTi

Začel/a Citroenovc, Junij 24, 2010, 11:10:00 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Vrnimo se v davna 80eta prejšnjega stoletja, ko so je ob predstavitvi BX mkII rodil tudi model 19 GTi ... V revijah in po katalogih pa tudi reklami je nastopal tak lep, živo rdeč.

Emm, takle:

//aham vidim, da je pri uploadu bistveno uničilo ostrino in kvaliteto fotk ... bbbb ...
OK

LP
Primož

Xandrej

Jaz sem ga danes dobil 2 komada... Res je prekrasen... Otto models ima sicer zaprte modele ampak so prekrasni in unikatni... Edino zdaj me je zmotilo ko so žli iz kultnih francozov delat GOLFA 2... Halo!!!!:argue1:

Citroenovc

Ja jaz sem tudi razumel pred časom njihovo "poslanstvo", da so se specializirali strogo za FR znamke.

Zdaj pa G2 ... Mah, sam da naredijo še kakega BX, pa CX, ipd ...
OK

LP
Primož

saxovts

lep modelček.  to sta po ebayu naročila??

Citroenovc

Jaz direkt na Otto models tisti dan, ko prišel uradno v prodajo. Andrej je pa prednaročen.
OK

LP
Primož

Citroenovc

No, pa ponovimo vajo ...

da vidim, če bo spet šla Q fotk u K ...
OK

LP
Primož

Citroenovc

OK

LP
Primož

Citroenovc

.. in za konec.

//no, pa tu so naložene
http://www.mojalbum.com/suntajsp/citro-n-bx-19-gti-86
sicer mojalbum od prenove ne dopušča več nekih hudih resolucij ... se pa zna zgodit, da je na linku kaka dodatna fotka ...
OK

LP
Primož

michoBX

Ma res je lep ;) mmm, je pa res u piko narejen, tudi v mojo zbirko se bo pripeljal.

@Citroenovc - slike so prekrasne!
Hja, dougcajt mi je ja...

Citroenovc

Je dokaj lep. Se sicer najde par napakic:
- jaz imam v spominu, da so vsi GTi imeli serijsko predaj še "spojlerček" na odbijaču
- kjer je predal za kovance, je neka vdolbine - kot da ni imel tam nek monitor ... sicer, res bo držalo, da je lahko za doplačilo se kupilo neko tastaturo - in mislim, da je dejansko bila montirana ravno tam ... no pa vseeno
- hecno mi je tudi, da so se ZELO potrudili z merilniki, a obenem pozabili vsaj reliefno označiti 4 stikala ob volanu (zadnja meglenka, ipd)
- prav tako velja za stikala za stekla .. sicer neka vdolbina je ... ampak znajo bolje ...

No, je pa to na takle hiter pregled tudi to ... OK, črni deli bi lahko bili malo lepše pobarvani (predvsem del med zadnjimi lučmi).

Ampak zelo priporočam. Kot se sami ugotovili - s prave perspektive deluje miniatura zelo realno :-)
OK

LP
Primož

Xandrej

Stane pa 39€ pa je zastonj! To pa moraš tudi povedat... Jih imajo še na zalogi, zgleda ni takega zanimanja pa lahko še naročite na njihovi strani... ottomodels...