Slikanica: Naš avto Citroen 2cv6

Začel/a garac, April 10, 2007, 07:56:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

deyo

@Hydraulic - brez avtograma pa slikanice ne kupim :emot15:

Hydraulic

@hadei, ne skrbi se ji bom ?e odkupil :emot137:
@deyo ti se kar smej. ?e žal ti bo, ko boš videl da bom postal umetnik katerega dela, bodo narekovala smernice v pisateljevanju. Postal bom naslednja Agatha Cristie v slikanicah. In vsi bodo :emot112:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

deyo

@ Hydraulic :emot15:

:BigThumbs:

:emot134:

(slika pove ve? kot beseda)

SMRKETA

hydraulic...ooo a se mi boš res odkupiu? torej mi ena posvežena slikanica ne uide:emot145:  hm Agatha Cristie močkega spola....to bo ?e zanimivo...no kaj ?e čaka?! loti se pisat!

Hydraulic

Saprabolt! Zakaj pa ne bi mogel biti Agatha Cristie močkega spola!? Saj Michael Jackson je bil tud svoje cajte ?rn. Pa? se samega sebe vidim kot da sem > nebru?en diamant
:emot67:
Zdrava pamet se še vedno smatra kot, najboljši nadzor stabilnosti avtomobila na cesti....

Hydraulic

Malo sem se pohecal, da me ne boste preveč resno jemal.....:emot15::emot15::emot15::emot133:

deyo

Hydraulic ti samo pi?i pa ti bo vse opro?ženo. Moji dve tamali ?e čakata nadaljevanje zgodbice. Daj pohiti.

Hydraulic

Tako majhni pa jih ?e u?i? ljubezni do Citroena :BigThumbs:

deyo

Citat od: Hydraulic;18892Tako majhni pa jih ?e u?i? ljubezni do Citroena :BigThumbs:

Brez skrbi. Vpračaj mojo 2 letno h?erko ?e se bo peljala z maminim ali atejevim avtom pa boš videl kaj ti bo odgovorila.

Odgovor je : z atijevim :BigThumbs:

garac

tale moje je precej zdelana, pa sem si kupil še eno lepše ohranjeno, čeprav je tista prva moja moja, in moje čačke iz otroštva v njej.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/