5. SREÈANJE CITROENAR 11.09.2010

Začel/a garac, Junij 18, 2010, 08:47:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

hadei

Citat od: sebi;79899Lepo se mejte, skoda ker nemorem pridet, pa še blizu mene bo, mamo ohcet, se sestrična od moje ženi z Partyzanom.:emot112::emot112::take_picture:pa lep pozdrav iz španije

Kaj pa je tukaj problem?! Saj se ne ženiš TI. Sicer pa, verjetno ni njena zadnja poroka. Boš šel na naslednjo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

sebi

Jah, njena prva je, tko da drugo lažje zamudim.Tko al pa tko pa še za to nevem kako bo frej vikendom, ker sem skoz na terenu.

garac

@zeko, to je forum, ne fejsbuk ali skajp, ni treba non stop komentirat! Èe misliš pridet pridi, ni treba dnevnih poročil o razpoloženju pisat.
Lahko paprineseš mamino opravičilo, pa doktor naj potrdi.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Francl

Prijavlam familijo kot ponavadi. Sicer bom malo zaspan, ker imam nočno, ampak se bom pomatral.
Prav gotovo pa bi tavelka jahala konjička.
:Hammer3:

zlikovski

@Francl jaz tudi, pa še pomojem imam najdaljšo pot pred sabo do piknika, tak da ne se sekirat ;)

Gox

Èe je volja se vse da :BigThumbs:

Se vidimo kmalu :emot112:

dvorjan

Citat od: zlikovski;80035@Francl jaz tudi, pa še pomojem imam najdaljšo pot pred sabo do piknika, tak da ne se sekirat ;)

Nimas, nimas, vsaj kolikor jaz poznam zemljevid Slovenije. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Mike666

Zliko še bo šo enkrat okoli balatona pa pol na srečanje. Ziher je ziher.

dvorjan

@zlikovski:
Meni sicer pise, da imam iz Bovca 191 km, ce grem po AC (kar pa s spackom ne bo slo in bodo pele magistralke), ti pa iz MS 206 km. Bom pa meril, po moje bova blizu glede prevozenih kilometrov. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Ja nevem če naj grem čez laško, zidani most, trebnje,... ali pa po AC.
Mike666 greš zraven?

Mike666

Zliko žal mi čas ne dopušča. Letos mi vsi plani grejo po vodi.

hadei

Hm...čas. To je edina stvar, ki je odvisna od nas samih in ne obratno.
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Mike666

Ja hadei bi se skoraj strinjal s tabo. Ampak časa ne moraš kontrolirat. Èas plus delo in še vse ostalo na kupu. Bahhhh.