BBB...

Začel/a garac, Maj 31, 2010, 06:47:54 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

vinotoc

Citat od: garac;74664Na parkingu se je skupina zbrala, spustila naprej voznike, ki se jim je to nedeljsko dopoldne hudo mudilo, ki pač ne uživajo v vožnji in imajo nujne opravke, se pravi nakupe v trgovini, obiske žlahte itd. Ob speljevanju se nam je za kratek čas urinila ena "švabska" mrcina od avtodoma.
Po klancu navzdol in zavijemo levo za kraj Preska.

Èe sem prav videl je ta kamion Bedford, gospod za volanom pa pravi popotnik. Komaj čakam penzije.... ups... tak stari pa ne grem po svetu :Hammer3:
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

SchPN

Citat od: garac;74679in uletimo v ...
@špn, a imaš sliko, kako izgleda veliko pivo?

Ja evo. Mam kako zgleda eno, dva in tri :)))

:Hammer3: :emot163:
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

andraž

Žeja je huda reč...

bizi

Hvala vsem na udeležbi,res je bilo super.Špn pivo pa spravi s foruma da ga Fric ne vidi,sem mu namreč Pingote in Fruce omenjal.
bizi

SchPN

Sej to pivo je blo za sosednjo mizo. Sej veš da obvladam Photoshop. Sej itak Fric ve da smo na Pingote nori :)
Citroen 2CV6, Citroen Xantia 2.0 Activa, Renault 4, WV T2b  rok.malovrh@gmail.com

SchPN

Evo, majce bodo nekaj v tem smislu... 15€ komad.

Kdor je interesent naj pošlje naročilo na rok.malovrh@gmail.com - velikost in naslov...

lp!

Xandrej

Citat od: DejanO;74711CX ima usnjene sedeže od drugega CX in felne od Alfe... To so pa tudi že "vsi vetrovi"...LP

Ja pa pobarvane odbijače (nikoli ni imel pobarvanih odbijačev) bila je siva plastika, ter zadaj ima še vedno narobe obrnjena napisa:

Levo                    Desno

CX GT                  Citroen...

garac

A barva majice bo oranðna, ko od Dyane? Po moje bi tud brez "kifeljcev" na hrbtu bila okej.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/