Berlingo 1.6HDi - check engine lučka

Začel/a danci1973, Maj 12, 2010, 02:52:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

lerin

Citat od: jk70;111536fantje tut jst mam težavo. moj bingo pa hladn cuka. pa sm skos vozu na samovo ul. zadnjih 10 let use citroene k sm jih meu. u glavnm auto je biu 4 tm in še vedno cuka. pa so menjal luftmeser pa so testeral šobe, pa ventile, pa turbino pa niso najdl nč. vedno jim je pa tester kazu užigalno svečko. pa so use okol testeral pa menjal pa nč. k da je moj auto poskusni zajček.

no pa sm jih meu dost pa sm auto pelu na celovško k se je odpru nov citroenov salon in servis. pa so pregledal auto in so v desetih minutazh najdl na motorju neke gumice preperele, pa zaščita turbine je pa zanč in razrahlana, zajla od sklopke, cev za dotok zraka v zračn filtr nepritrjena pa ugotovil so da je užigalna svečka fuč in da jo je treba zamenjat.nč niso mutili okol ampak so napadl tist kar je računalnik pokazu. pol so me pa poklical da auto ne bo nared do takrt k so rekl. so usaj javl ker so rekl da auta ne dajo iz rok dokler ni zrihtan. na samovi pa vedno sj je zrihtan pa nikol ni biu.

pol sm vedno nazaj vozu. te servisi so kr neki. drgač pa ful zadovoln z autom razn tega da so rabl skor eno leto da sm jst pol zamenu servis pa da bo zrihtan

aja pa k sm že nouga vozu na servis da mi desn amortizer poka pa so vedno rekl da ni nč. zdj k je pa str skor 4 leta so pa najdl da je biu nosilc motorja odšraufan zdj pa ne poka več

ugavnm citroen servis je ........................... ......... ........ ......... ......... ......... ... pa še bi naštevu.

sm pa dubu mal več zaupanja k sm ga pelu na celovško

slovensko prosim! kateri servis je na celovški?

ModelJT

Citat od: lerin;111667kateri servis je na celovški?

Avtotehna VIS. Nov servis in salon za PSA. Odprt je pa od Junija naprej.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alesz

Kaj ni to tista lokacija na kateri se je zamenjalo kar nekaj citro servisov......

jk70

ModelJT

Tam imajo servis za Chevrolet, Peugeot, Opel in Citroen. Prej je bil še Fiat, pa ni bilo prometa sta pa zato zdaj tam Peugeot in Citroen.
[SIGPIC][/SIGPIC]