Presneti zadnji most...

Začel/a mlubej, April 28, 2010, 11:02:51 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Romzi

Jaz bi tudi na tvojem mestu menjal oz. popravljal (in tudi bom, če pride do omenjenega problema), tudi sam mam Xsaro (slabo leto), v tem času sem menjal komplet zavore, menjal cev klime (ki je bila BTW zanič že od nakupu, tako da sem za to vedel) in sklopko. Vse troje je bilo v prvih 3 mesecih in razen sklopke je bilo tudi za pričakovat cca. 500 EUR stroškov kmalu po nakupu in se nisem dosti zmotil (cca. 650). Od takrat je mir. Kar se mene tiče je piksna super in je ne dam z rok, dokler dela. Res je pa tudi, da večino stvari porihtam sam, če se le da (klimo so rihtali na servisu, sklopko mi je pa menjal en žblj tip na Korčuli - čeprav je bil fuč samo potisni ležaj - kaj češ, avto se bliža 200kkm), tako da pridem precej ceneje skozi (verjetno bi za omenjene servise zlahka zmetal 1000 ali več, če bi delali drugi). In še vedno sem v enem letu zmetal manj, kot kdorkoli, ki ima nov(ejši) avto na puf. Potem pa naj, kar se mene tiče, dela vsak kakor hoče.

touster

Bine ma xsaro z obnovljenim zadnjim mostom. Poklič, mogoče bo na koncu še relativno poceni popravilo.

mlubej

Tista Xsara je 2.0 16v, MkII in ne vem ali zadeva paše na mojo ali ne... sicer imam diske tudi zadaj, nimam pa ABS-a... sem klical Bineta, pa se slišiva v ponedeljek, ker ima dopust ta teden...

cafo

Tudi jaz sem imel enak primer glede zadnjega mosta. Našel sem Xsaro, ki se je prodajala po delih. Zamenjal most in že šibam. Stroški: most 150€, delo 80€. Èas, ki smo ga porabili je bil cca. 3,5h.

cafo

Kar se pa tiče Avtoodpada Bine, pa ne bi izgubljal besed. 2 tedna me je nategoval za zadnji most, po dveh tednih pa je rekel, da ga nima več. Pa to ni prvič. Skratka slabe izkušnje.

garac

Ja najbrž nisi prvi, niti zadnji, zato se jaz menim le z njegovim mehanikom Stanetom, on je mož beseda, Bine pa že nekaj časa ni fant, kot je včasih bil.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mlubej

Danes sem klical k Binetu. Most od rdeče Xsare ima ceno 400€, je pa to karavan izvedba in po njegovih besedah, ne paše na mojo kupejko... sicer mu 400€ nebi niti dal samo za most, je pa kao nov(obnovljen). Zgleda bom res moral obnovit most iz mojega avta, ne bo druge...

Gox

Za 400€ pa raje svoj most obnoviš ...

za tistega verjetno ne veš kdaj je bil obnovljen, kje in kako ...

Lp
Goran

Berti24

oj.

Možakar na trati pri cerkljah ponuja rabljene mostove oz. preme brez garancije za 200€, če ti ga pa on obnovi pa pravi da je okrog 400€  pa 4 leta ti da garancije. Še v Škofji loki Jenko obnavlja preme za 400€ pa tud on ti da 4 letno garancijo. Drug mesec peljem k njemu da mi to poštima.

garac

Berti niti Jenko iz škl loke niti Filip Nastran s Trate mislim, da ju ne obnovita sama.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Berti24

Sicer ni me blo zravn k je že ksno podru ampak sta mi rekla da sama to delata. K sm jih konkretno to vprašu. Zato tudi dasta garancijo na svoje obnovitve. Tko se mi zdi.

mlubej

Berti, hvala za info. Danes sem govoril z Nastranom v Cerkljah in mi je priporočal rabljeno, ima točno eno tako, kot potrebujem jaz in pravi, da bo kako leto mir. Potem ni imel več časa in bi se morala slišat kasneje, pa mi ga ni uspelo dobit. Bom poklical spet jutri, da se zmenim fiksno, rekel mi je, da mi tudi on to zamenja, kar bi najraje videl, ker če bo kaj narobe ali karkoli, lahko rešimo na licu mesta... upam vsaj, pa upam, da ne bo nič narobe :D

garac

@lubej, a ti deluje ok? A veš, ko sem kupoval Berlinga je tudi on imel enega na netu. Na vsak način je vztrajal da se dobiva v Šenčurju na bencinski in ne na domu. Pa veš zakaj? Ker je razbiti del še za hišo ležal. So fantje malo poštukali pa z dveh enega naredili, pa precej neprofesionalno.

Zgolj v vednost, vsak naj naredi, kot misli, da je prav in mu ustreza.  Osebno bi most za eno leto ne menjal, razen, če se misliš avta kmalu rešit.
[SIGPIC][/SIGPIC]  

mlubej

Nisem še menjal, moram se dogovorit še fiksno z njim... bomo videli kaj bo povedal. Èe bo imel kakšne finte, se lahko samo lepo j...  ;)

mlubej

Tako je zdaj. Moja prema je še vedno na avtu, sfukana (oprostite izrazu) in vse kar pokličem okoli je ali predrago, ali preveč čudno vse skupaj, ali pa že prodano... največ pa je takih prem, ko imajo bobne, jaz pa imam premo z diski. Zdaj pa mene nekaj zanima, ker nimam ABS-ja, ali bi bilo tehnično izvedljivo dat gor premo z bobni ali pa bobne vzet dol, pa dat gor diske iz moje preme... sprašujem, ker sem antitalent na tem področju...