Moj rouge Avion (C5 tourer 2.0HDi 140 FAP)

Začel/a MSrougeZX, Marec 15, 2010, 10:15:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Se zavedam kaj prodajam ja...seveda se še da glede cene kaj dogovarjat...dosti pa ne...da ne bo kdo imel v mislih jurja ali še več popusta, ker pol ga vozim do zadnje minute, dokler ne bodo tablice na novem in ga lepo pustim renojevemu prodajalcu, ki ga je še kar vredu ocenil. Tak da me boli patak...sicer se mi pa ne mudi preveč...imam še dober mesec lufta...

Se pa sprašujem čemu kurcu tolko pazit in glancat avto, ko je pa na koncu (po dobrih treh letih) mogoče zato vreden 500 ali jurja več on enega zjebanega, neočuvanega, z kilometri zbitega in uvoženega dilerskega avta.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

xpuser

Citat od: MSrougeZX;150509Se zavedam kaj prodajam ja...seveda se še da glede cene kaj dogovarjat...dosti pa ne...da ne bo kdo imel v mislih jurja ali še več popusta, ker pol ga vozim do zadnje minute, dokler ne bodo tablice na novem in ga lepo pustim renojevemu prodajalcu, ki ga je še kar vredu ocenil. Tak da me boli patak...sicer se mi pa ne mudi preveč...imam še dober mesec lufta...

Se pa sprašujem čemu kurcu tolko pazit in glancat avto, ko je pa na koncu (po dobrih treh letih) mogoče zato vreden 500 ali jurja več on enega zjebanega, neočuvanega, z kilometri zbitega in uvoženega dilerskega avta.

kolk ti je reno diler ponudu ?

isarajli

Se pa sprašujem čemu kurcu tolko pazit in glancat avto, ko je pa na koncu (po dobrih treh letih) mogoče zato vreden 500 ali jurja več on enega zjebanega, neočuvanega, z kilometri zbitega in uvoženega dilerskega avta.[/QUOTE]

sem že v eni drugi temi pisal o tem. praktično nima smisla, zato jaz nisem suženj avtu.Velja pa nekako pri ljudeh, da če kupijo od 1 lastnika, je ziher boljši nakup kot od drugega itd. torej če kupim tvojega in ga poskušam prodat čez tri dni za 12k mi verjetno ne bo uspelo, tukaj imaš ti prednost.
Eh, sej boš prodal, če praviš, da je bla že ena dobra ponudba, se nimaš kaj sekirat, čeprav dvomim da je bla več kot 11k, ali pač.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

breznikar.peter

Ne vem, moje mnenje na vse to je pa slednje. In sicer, če kupiš nov avto ga misliš imet in ne prodat po 3 letih..Drugače si na zgubi. Jst ga mislim imet še vsaj 5 let oz.cirka 250000km. Edino tako se ti izplača nakup novega vozila.
Sfurat do konca pa roka. Sam tudi zelo pazim na avto, redno vzdrževan, kvečjemo še kaj dodatno...tedensko čiščen..Tako,da imaš zadovoljstvo imeti svoj nov avto.

MSrougeZX

Citat od: isarajli;150524Se pa sprašujem čemu kurcu tolko pazit in glancat avto, ko je pa na koncu (po dobrih treh letih) mogoče zato vreden 500 ali jurja več on enega zjebanega, neočuvanega, z kilometri zbitega in uvoženega dilerskega avta.

sem že v eni drugi temi pisal o tem. praktično nima smisla, zato jaz nisem suženj avtu.Velja pa nekako pri ljudeh, da če kupijo od 1 lastnika, je ziher boljši nakup kot od drugega itd. torej če kupim tvojega in ga poskušam prodat čez tri dni za 12k mi verjetno ne bo uspelo, tukaj imaš ti prednost.
Eh, sej boš prodal, če praviš, da je bla že ena dobra ponudba, se nimaš kaj sekirat, čeprav dvomim da je bla več kot 11k, ali pač.[/QUOTE]

11K? Upam da se hecaš...kupec obstaja za 13,500 (v tej ceni je tudi letni komplet)-ga je prišel na dom pogledat-rihta si finance, za 12.500 je že bil tudi klic, pa ne en...pa sem rekel vozi miško..ker nekaj sto eur manj mi ponuja reno trgovec staro za novo...pa ga ne briga letni komplet gum, za katerega iztržim najmanj 600€. Tak da pod 13 se ne mislim z nobenim pogajat in se igrat, ker se mi ne splača. Praviš 11, idi pa poglej tiste sekrete iz uvoza za 12 kaj je tudi tu na forumu en lepo opisal ko je dal pregledat stokovno avto.
R5 e-tech 2025

xpuser

Jbg so takšni časi da vsak gleda koliko zapravi. Saj če imaš totalko zavarovalnica ne gleda na to da si ga vsak tedn glancal ...

MSrougeZX

Ne skrbim za avto zaradi zavarovalnice, še manj pa zaradi veselja drugega lastnika...ampak iz svojega lastnega veselja...pa ni važno če je citroen ali audi, če je nov ali 15let star...vsi so enako tretirani...pač ma vsak svoj hobi.
R5 e-tech 2025

isarajli

za 11 sem mel v mislih reno trgovca, če ti ponuja več kot 12 je zelo dobrosrčen.Problem pri teh avtih je ,da praktično mesečno izgubljajo ceno, zato preprodajalce zanima samo če je dosti nizka cena.za nekoga ki kupuje zase pa mislim da je 13k čist realna, glede na stanje itd.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

MSrougeZX

R5 e-tech 2025

yamaha20252025

Tako ja, enako jaz razmišljam...sem imel popolnoma nov avto ali kot najstnik 20 let starega....pa vedno poskrbim za avto več, kot je potrebno.

Avto je neke vrste (vsaj zame) intimno okolje..., ker se večji del vozim sam. Tako v njem, z njim vedno uživam, pa naj bo kot sem omenil nov star itd.
Tudi sam skrbim, da je vozilo redno, še raje izredno serviserano..., nujno mora biti znotraj kot iz škatlice, brez umazanije, prahu, zunaj pa je seveda vse odvisno od vremena. Žal za zunanjost nisem ravno tedensko priden hehe.

Sam bi rad videl, da bi mi bilo prav vseeno glede avta..., pa mi ni.
Veliko je takih, ki ima eno škatlo, katero se že na daleč pri kakšnem parkiranju izognem, saj vem, da obstaja možnost, da bo lastnik te škatle nepazljiv pri odpiranju (butanju z vrati), hitro ga "rukne" pri manevriranju itd...., ker mu je prav vseeno.
he he, velikokrat opažam ljudi, ko parkira...počasi leze naprej in čaka, če bo šlo mimo, ali se bo slišalo, kako se bosta avta oplazila. Haloo??? RAje 10 x popravim, kot bi moral drugemu škodo napraviti, pa še sam letati k ličarjem.

Ja, vsak ima svoj hobi, to drži in prav je tako...
Sicer pa nimam le do avta tak odnos, temveč do vseh stvari, ki jih imam.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

xpuser

Citat od: MSrougeZX;150554Ne skrbim za avto zaradi zavarovalnice, še manj pa zaradi veselja drugega lastnika...ampak iz svojega lastnega veselja...pa ni važno če je citroen ali audi, če je nov ali 15let star...vsi so enako tretirani...pač ma vsak svoj hobi.

Nisi me razumu,, nobeden nebo plačal ker si ti avto tedesko čistil.
Èe ti kdo plača 13.500 za avto si lahko srečen.

Xandrej

Kak lahko primerjate one uvožene spake s takim avtom recimo to mi ni jasno. Cuci nea se sekiraj slej kot prej bo nekdo prišel ki ceni tako vozilo, ki ceni vzdrževanje, ki ceni tak avto pa bo spajtlal denar.

Upam, da se še izide pri nas!!!!

:BigThumbs:

MSrougeZX

Pojavil se je resen kandidat...brez letnega kompleta bi ga vzel, z ceno sva tudi prišla skup...tako da Joža mogoče se izide še za tebe..počakajmo...sicer pa dobim kar precej vprašanj in ponudb na mail prek avtoneta...bomo vidli.
R5 e-tech 2025

Sine64

Citat od: MSrougeZX;150618Pojavil se je resen kandidat...brez letnega kompleta bi ga vzel, z ceno sva tudi prišla skup...tako da Joža mogoče se izide še za tebe..počakajmo...sicer pa dobim kar precej vprašanj in ponudb na mail prek avtoneta...bomo vidli.

Ja če mu bo ratalo Alfe se rešit :P

boklavdi

Citat od: yamaha20252025;150595Ja, vsak ima svoj hobi, to drži in prav je tako...
Sicer pa nimam le do avta tak odnos, temveč do vseh stvari, ki jih imam.

Ženske imajo podoben problem s čevlji in oblekami,...jih ne uničijo in mi se potem čudimo, zakaj vsako leto naredijo boljši škorenj in zakaj je vsako leto jakna narejena iz toplejših vlaken...:emot64:

Sicer pa ja res,...tudi sam sem vedno glancal Yugota in potem Xsaro in potem C4 in C5,....

Opažam pa pri sebi, da sedaj, ko sem skrbnikdveh avtomobilov se kar ne morem odločiti, kateremu bi psovetil več "emocij".

Morda se sliši bolano,...ampak nekaj je na tem.

lpB