C5 III Styling

Začel/a garac, Maj 22, 2008, 11:34:42 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Je res, serijski najmočnejši C5 III.

Edino - ko takole z žabje perspektive vidiš izpušna nastavka - pa nekako ne paše tisti vidni del obične cevi zraven :-(
To bi morali malo lepše narediti.
OK

LP
Primož

dvorjan

@citroenovc:
Saj imajo drugi tudi tako narejeno. Recimo zadnja Honda Civic ima v tistih trikotnih nastavkih tudi taksno cev, ce se priklonis in pogledas ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

Ja pa kaj te briga, kaki šalabajzerji so drugi. Važno da "naši" naredijo zadeve bolje ;-)
OK

LP
Primož

dvorjan

Citat od: Citroenovc;70719Ja pa kaj te briga, kaki šalabajzerji so drugi. Važno da "naši" naredijo zadeve bolje ;-)

Casi, ko je Citroen stvari delal bolje, so se pisali v letih 195x do 197x, potem pa zal nic vec (ce odstejes kak dirkalnik za Rally Dakar in Loebove Xsare in C4, hehe).
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Citroenovc

Ja, žal je res tako.

V soboto sem šel mal pogledat v salon v BTCju ... in sem se vsedel v novi C3 (Exclusive) - na prvi pogled lep, se pa bojim, da hitro lahko postane uporabniku kičast; plastika dokaj solidna.
Pa nato v C3 Picasso (Exclusive). Položaj sedenja bolj prijeten, armatura bolj hecnih oblik, ampak na hitri pogled tudi ni tako švoh plastika.
Pa v C5 Tourer (Dynamique). Za razred avtomobila preveč povprečna plastična armatura. Saj oblikovno je lepa, ampak pretrda. Sedeži preveč ozki pri nogah - tiščijo. Pol-usnjeni v Exclusive so mi bolj všeč. Confort "fotelj" tudi.
C4 (nekaj s 120KM VTi motorjem - hecno, za enak denar kot prej omenjena C3 in C3 Pikasl) - plastika še vedno precej trda - ampak od ogledanih 4 avtomobilov bi mu dal najvišjo value for the money nalepko. Skoraj 10k EUR cenejši od C5, enaka cena kot C3ja, pa z močnejšim motorjem. Ker je vešji model - je navkljub neExclusive opremi zelo dobro opremljen.

Me prav zanima, če se kaj prodaja. Za dobrih 14k EUR zelo pameten izbor po moje.
OK

LP
Primož

garac

@dvorjan še na DS3 si poglej nastavek, ki je dolg 5cm, ravno da se skrije pod odbijač in nič več, so pa res prihranili s tem (prav se trudijo, da na koncu izpade ceneno)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

To je meni tak grdo im to imajo vsi. Zgleda da po kakih zakonih ne smejo teh nastavkov naret zraven oz kaj jaz vem... Je pa res, da bi se lahko plastika okoli avspuha preveč hrela ker je res čisto na knap kaj šele, da bi se tili nastavki v samem odbijaču tresli pa ob luknji bum bum... BMW 7 ima enako narejeno... Te že mora tak bit, samo ko zadaj za avtom voziš to zgleda čungalunga to pa je res...

Je pa res, da se da ta avto čipnit na 280 konjev pa 520 nm navora... Kak pa mora to letet pol... 7.4 s 0-100 pa take scene... Ta motor bi jaz imel v C6 ko ga bom kupil čez 3 leta... He he... pa najprej na čiptuning pa je... :emot112:

Citroenovc

U, volan, armatura in pa prestavna bunka v alcantari ... to mora zgledat pa zanimivo.
OK

LP
Primož

visar

nevem kaj ti nemci neki s ledicami komplicirajo. Zelo grdo zgleda ... kot kakšen merdzo.
Zakaj ne dajo ledic ce so ze tko fancy namesto dnevnih luči... torej tja kamor res pasejo.
______/\\______
______/\\______

Picdriver

Xandrej

Kaj te vem ko sem vildem MK1 in MK2 sem dol padel tulaj pa kr nekaj ko neka krila kaj vem ko kak BOB zgleda...

BT-C5

Citat od: Picdriver;71780Veš, kaj mi je všeč? Da je BELE barve, skoraj tak, kot najin ;-)

ja to pa toooo..:BigThumbs:

BT-C5

dobilo bi se naj tudi vse posebaj,seveda v Nemčiji:)

ModelJT

Tale je zanimivo upedenan.
[SIGPIC][/SIGPIC]