Ami srečanje Bistra

Začel/a amipick, Januar 26, 2010, 09:52:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

tudi sprednje smo včeraj govorili boš menda dobil, ti napišem na zs, oziroma se slišiva
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

1: prišel je še Boštjan (krtija) in nas popeljal v Pekel :Paint-Angry: ha ha
2: Amiji so štartali (pa nič se ni kadilo za njimi :-))
3: Tudi 6-a lepo spelje
4: Lepa narava, še lepši avti
5: levo/desno/sem/tam ... povsod Ami

Zeko124

Hehe, Gox, si nas skoz v rit gledal ;-)! Meni je zlo žal da nisem slikal v un ovinek da bi se vidla cela vrsta (na poti v pekel) na srečo sem snemal malo zadnjega dela, link mora bit nekje na 16. strani...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

1: Amiji v vasi
2: kolikoooo amijev
3: proti Peklu
4: pa smo pred Peklom
5: pa Amiji tudi

Gox

1: debate in debate ... v ozadju pa siv BMW, kije poškodoval roza Amija
2: Amije verjetno že poznate zdej a ne?
3: kako šlatajo citroenarji ...
4: Božo
5: pa Keža

Gox

1: hmm, a je to naključe da imajo v Peklu registracijo  6 6 6
2: štart Amija proti domu
3: pohod na slap
4: tudi Garač je veselo lezel navzgor
5: pa še Vrhniški Rok je bil tukaj

garac

Rezultati druge igre seštevek:

garac-28.5m
skrt3-28.1m
zlikovski-25.7m
janez-21.1m
bumbar-18.7m
krtija-16.4m
gox-15.6m
sašo-10.3m (samo en met)

dekleta

Renata-11.8m
Sintija-11.4m

V Tms je šlo 33 odraslih, 1 otrok + predšolski otroci (+2 otroka opomba zeko)

V prvi igri je zmagal Amipick-Vojko, v mošnji so se skrivali naslednji deli:  manšeta polosi spodnja, žmigavec zadnji ami6 in zavorna ploščica ami super.

Najdaljša prevožena pot: Zlikovski. (nagrado prejmeš na naslednjem srečanju)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

1: V Peklu je lepo
2: ta velik slap
3: saj res na Amije sem skoraj pozabil ... evo ga, Vojkotov
4: tako pa Keža disk meče
5: čista 10-ka za stil >>> Renata in disk

Gox

1: nagrajenec Vojko
2: pa Skrt
3: pa Zlikovski
4: še Renata
5: pa Sintija

Gox

1: še zadnji obiskovalci na srečanju ... sonce je že zašlo in debate so še tekle
2: še ena malce posebna gasilska :-) (autofokus je hudič ..ja no sej smo bli v peklu a ne?)
3: Boštjan nas je povabil še na pijačko v klub v Borovnico
4: umetnija na hiši
5: še vedno Amiji :-)

Gox

No pa smo na koncu ... naredila se je noč in odpravili smo se domov ... eni po avtocesti, eni po stari ... vsi pa smo se odpeljali z nasmehom na obrazu :BigThumbs:

Se vidimo na naslednjem druženju ...

LP
Goran

amipick

Lepo je bilo!9 amijev je prišlo na obisk zaprtemu sorodniku(le kaj je storil?).Z vremenom smo imeli izredno srečo,v soboto slabo ,za ami srečanje lepo in danes ponovno slabo.Postrvi so bile odlične,kelnar malo manj.Gox naslednjič naroči pivo,pa boš dobil belo kavo!Tiste slapove si bomo pa še šli ogledat,je kar lepa turca.Hvala boštjanu za trud,naslednjič pa malo bolj organizirani prosim,hehe.
Zeko-praviš,kaj sem tolko motovilu?Ko zrihtaš avto,se naučiš tudi parkirat.Ko sem se dal zraven tistega renoja,sem opazil,da ima 3 vrata,in iz izkušenj vem,da taki pri odpiranju vrat ne znajo pazit.Zato sem ga dal malo bolj proč!!!Imam dovolj udarcev po vratih.
Po božotovih besedah, naj bi to ponovili enkrat septembra na ajdovskem.LP
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Lovro

Ja, tisti slapovi, sploh če greš do vrha, so prav prijetna turica.

Me pa že nekaj časa bega tisti spaček v muzeju. Spredaj pravokotni žmigavci, na boku ob zadnjih šipah žmigavci in "nova" zadnja stena z lučmi. Nikjer še nisem zasledil take variante, je bilo pa verjetno itak vse možno pri Tomosu/Cimosu (po izkušnjah z našim nekdanjim družinskim spačkom).

Je to neka vmesna varianta, ali le kaka predelava (pozabil pa sem letnik tega spačka)?

Vojko, Keža ali vidva mogoče vesta?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

vinotoc

Dragi moji!
Prav vesel sem, da sem vas obiskal. Bili ste lepi, kaj lepi, krasni! Ne vozniki! Amiji menda!
Še enkrat hvala za Radler. G. Skrt Bog vam naj ohrani to lepo navado.
Ami je avto moje mladosti. Pri nas doma nismo imeli avta in nas je na izlete vozil stric, ki je imel Amija 8, pa še enega, pa potem Ami super in na koncu GS. Seveda 30 let nazaj.
Ta avto ima žmah!
LP Vinotoc.

PS
Žirovci, nisem vas povabil na obisk, ko ste šli domov. Sem bil pač malo "halast", zato vljudno vabljeni, ko greste mimo!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Citat od: Lovro;73481J...

Me pa že nekaj časa bega tisti spaček v muzeju. Spredaj pravokotni žmigavci, na boku ob zadnjih šipah žmigavci in "nova" zadnja stena z lučmi. Nikjer še nisem zasledil take variante, je bilo pa verjetno itak vse možno pri Tomosu/Cimosu (po izkušnjah z našim nekdanjim družinskim spačkom).

Je to neka vmesna varianta, ali le kaka predelava (pozabil pa sem letnik tega spačka)?

Vojko, Keža ali vidva mogoče vesta?

Mene je tudi tale spaček zanimal in sem si malo odblizu ogledal. Spaček je se mi zdi 68 letnik. Ne more imet te zadnje stene. Od blizu se je videlo ,da je bila menjana in ob straneh dol zakitana.
Edini najbližji letnik z novo steno je 1970 ko so uvedli 602 ccm motorje. Èeprav je tu tudi malo zmeda, Matej ima doma spačka štiristo kubičnega in z novo steno zadaj, ki zgleda še dokaj originalna. Jo pa moram ob priliki še dobro pregledat.

Tist v Bistri zadaj ni original.