Službena vozila Citroen

Začel/a garac, April 01, 2007, 11:22:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

vlečna služba...

šafla

Citat od: garac;103531Mimogrede pa je tole jumpy, pa bil si opažen, ko si slikal haha, te že imamo, drugače pa jih je še ene par s transportnih gor na citroenarju, pa en s prevzemnega skladišča (aiwa)...

Aja, delujeto podtalno, kot UDBA?
:bombs:
Kar pocukaj za rokav drugič... Drugače pa sem čist frišn na forumu, se še ne morem imenovat citroenar, če sploh kdaj. Tole je moj prvi izlet v francoske vode, po duši sem bil zaprisežen alfist:BigThumbs:... Al pa sem še? Enivej, v vožni s Picassojem zaenkrat uživam, kot se za spodnja srednja leta spodobi :emot45:

garac

@sonček, ni jim ravno videt, da so službeni, nobene nalepke...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pubi2cv

deuche

Sinoči so pri nas izpod cerade povlekli vse tri C6ke in sem jih prvič v 3 letih videl skupaj. Ponavadi je v uporabi samo ena. Nalepk nimajo, se pa po tablicah vidi, da so službebe in čemu so namenjene.

superca13

Tapravi avti za ta namen :)
Lepo.

Lamy

>En Berlingec
>En Berlingo in C5 III
[SIGPIC][/SIGPIC]

Zeko124

1. Dance studio...
2. Merkurjev C4
3. Nevemčigava intervencija
4. Berlingo nekega športnega kluba v NM
5. Taxi
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

- Automatic servis
- Èlan Slovenske smučarske zveze
- Modic
- Vaillant Berlingo
[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

>Metro taksi C5. V deseto mi je uspelo
>Siemens
>Trije komadi.
>Nemo - Mali junak za velika junaštva
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

No, meni pa je danes službeni Jumpy 2,0 HDI pri malce manj kot 4000 km naredil prvo neumnost:

Ko smo se po treningu hoteli odpeljati domov, je po 30 sekundah delovanja na mestu odločno pokazal, da se je motor pregrel. Kazalec za temperaturo je zabilo do vrha, zraven obvezna rdeča lučka, napis STOP in še na displeju engine too hot, ventilator hladilnika je deloval na polno. Pa kako too hot, od kje. Odprem havbo, potipam motor, logično vse zelo mlačno. Odprem ekspanzijo, skoraj hladna voda... Poskusim še enkrat vžgati, kmalu po znaku oil ok se zgodi isto. Poskusim z zaklepanjem, ponovnim odklepanjem, zadeva enaka... Siguren sem bil, da je v igri neumnost s temperaturnim tipalom, ampak sem vseeno poklical asistenco. Moram jih zelo pohvaliti, zelo so prijazni, operater me je vprašal kje sem, kaj se dogaja, vpisal podatke, ter me vezal na dežurnega mehanika, ki mi je potrdil mojo diagnozo in povedal, da se lahko peljem do najbližjega sevisa, če res nikjer ne kipi voda. Nato se je še enkrat oglasil operater, ki je že vedel kje je najbližji servis in koliko časa bi moral čakati na avtovleko, če bi se odločil za to možnost. Res zelo korektno.
Seveda se nisem odločil za avtovleko ampak sem se odpeljal proti domu in po cca. 10 km kontroliral hladilnik + vodo in motor, ki so bili popolnoma v normalnih temperaturah. Rdeča lučka in STOP sta svetila do Lj., avto pa je normalno deloval, z izjemo tempomata, ki je bil mrtev. Po prihodu domov, ko je avto stal 30 min in sem ga ravno hotel peljati na servis, pa je po vžigu vse normalno delovalo. Kazalec temperature je počasi zlezel na malce manj kot 90 C... Jutri ga vseeno peljem pokazat na servis...

ModelJT

1 in 2 - 2x Berlingo
3 - V Padovi je dosti takih taksijev.
4 - Pred hotelom al neki.
5 - Presssssssssssssss
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

ModelJT

Jaz sem že res mislil, da boš dal sliko kočij. A so tako slabi?
[SIGPIC][/SIGPIC]