Službena vozila Citroen

Začel/a garac, April 01, 2007, 11:22:08 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

sušo

Jep. Je Madagaskar. In to glavno mesto Antananarivo, včasih je blo pa Tananarive.

Jogador

Službena vozila prireditve Ice Fever v Puli, fotka je slaba, pa še ene par se jih ne vidi. So pa vse od C3, C4, C5, DS4, DS5... So super zgledali takole osvetljeni:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

sušo

Ej Model to ne vela k maš prednost domačega terena...       ha ha ha

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

north

GVZ-1 v GZ Postojna.
Citroën - Creative Technology

aygo

MORS prevzel prvi kontingent vozil

Ministrstvo za obrambo republike Slovenije je na podlagi javnega razpisa za nabavo motornih vozil iz meseca marca, danes prevzelo prvi kontingent 13 od skupno naročenih 25 vozil Citroen Berlingo. Vsa vozila so opremljena z motorjem Blue HDi in gibne prostornine 1560 ccm ter skupno močjo 88 kW / 120 KM ) in v enotni olivno – zeleni barvi. Ob tej priložnosti je direktor znamk Citroen in DS, g. Filip Koren dejal: "Trdno smo prepričani, da bodo vozila Berlingo z vsemi svojimi aduti ki jih ima, kot so prostoren potniški prostor, pametno razporejena odlagalna mesta po celotnem potniškem prostoru, optimalno udobna vožnja ne glede na stanje vozišča ter novi motorji Blue HDi z najbolj učinkovito tehnologijo za zmanjšanje onesnaževanja okolja, odlično služila svojemu namenu."

Boštjan Praprotnik
foto: Citroen Slovenija

vir:http://www.caranduser.com/sl/komercialna-vozila/novice/mors-prevzel-prvi-kontingent-vozil.html
[SIGPIC][/SIGPIC]

vinotoc

Sem rekel! In na sliki je dokaz, da tudi naši avti niso imuni na računalniško štelanje izpušnih plinov. Iz slike je evidentno, da imajo vgrajene Bosch računalnike. :) Imejte tako lep dan kot ga imam jaz! Vinotoc.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

garac

ma to so vojaška vozila je, prav, da imajo tudi funkcijo dimne zavese, kot recimo T55. Pričakoval bi,da bi vojska kupila 4x4 pogon, ampak za kak emper čaja peljat pa kak pasulj v Dobovo, bodo tudi vozila na sliki ok
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

DejanO

Zavod Hrastovec
3x novi Berlingo B.Hdi 120
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

sušo

@garac
Jah če jim ni ratal s 4x4 Mehariji takrat v Jugi jim je zdaj z BB-ji (blue Berlingo) v slovenski vojski.

In Hrastovcu...  he he

vinotoc

Citat od: DejanO;210328Zavod Hrastovec
3x novi Berlingo B.Hdi 120

A je to osebno vozilo kakšne poznane osebe?
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

north

PGD Mežica z novim Berlingom PV-1.

VIR: FB. Gasilska Vozila in Oprema.
Citroën - Creative Technology