SANKANJE CITROENAR 2010

Začel/a garac, Januar 06, 2010, 10:12:48 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Tako >>  sankanje je rezervirano ... nas bo kar lepa ekipa ...

Dobimo se v nedeljo 24.1.2010 v Gozdu Martuljek, na parkirišču pri sankališču, oz. takoj zraven smučišča ... z glavne ceste oddaljeno par 100m.

Več informacij s slikami, bom objavil malo kasneje proti večeru.

Aja, dobimo se ob 11h :emot112:

LP
Goran

Gox

Najbolj sveže informacije za sankače:

NEDELJA 24.01.2010 >>> 11:30h

Dobimo se v kraju GOZD MARTULJEK ... tisti ki pridete iz smeri Ljubljane vozite v vasi Gozd M. še posebej previdno, da boste ujeli odcep na levi, ki pelje do parkirišča pred sankališčem ...

Levo zavijete na ožjo cestico, ki pelje med nekaj hišami ... po par 100metrih pa že pridete na parkirišče.

Pridite ob 11:30h, da se zberemo, kaj pomalicamo in uredimo formalnosti za spust s sankami. Predviden štart za prvo vožnjo je ob 12h, zato ne zamudite.

Tel. za kakšno dodatno informacijo dobite na ZS.

Se vidimo :BigThumbs:

mirchi

Lani je blo tak fajn letos pa zgleda da ne bo šlo.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Mike666

Mirchi!    
winter party?  jaz mam bereit

hadei

NUJNO!!
Potrebujem prevoz iz štajerske do sankališča. Crk'o Citroen.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Citat od: hadei;66119NUJNO!!
Potrebujem prevoz iz štajerske do sankališča. Crk'o Citroen.

En avto pa boš ja našel? Naj ti tvoji posodijo prevoz, sankanja pa ja ne boš zamudil :-)

Francl

Moj fünfer je tudi že ves teden v bolnici. Dohtar pravi, da ga bo obdržal do ponedeljka na opazovanju. :-(
Zato pridemo z rezervo od mami, Fräulein Jellinek.
:Hammer3:

hadei

Citat od: Gox;66120En avto pa boš ja našel? Naj ti tvoji posodijo prevoz, sankanja pa ja ne boš zamudil :-)

Kakor izgleda, se je moja sankaška kariera danes zaključila :(
[SIGPIC][/SIGPIC]

dvorjan

Citat od: hadei;66139Kakor izgleda, se je moja sankaška kariera danes zaključila :(

Xandreja nahecaj, pa pridete ekipno. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

gigo

Vojko in Renata odpovedujeta zaradi drugih obveznosti.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Markolin

Citat od: hadei;66139Kakor izgleda, se je moja sankaška kariera danes zaključila :(

Ma če prideš do Ljubljane te že poberemo ob cca 10h.

Sporoči mi

Markolin

sebi

Jaz tudi pridem sam, ostali trije so zgleda pozabil, da je božiček že bil, ker že celo noč kličejo jelenčke.:emot88::emot88: