Retro Dy

Začel/a amipick, December 18, 2009, 09:04:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Gule,če boš imel nočne more ti,ko samo slike gledaš,predstavljaj si mene,ki jo vidim v živo.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Zeko124

Meni pa prav fancy zgleda s tole rjo, v to da bo odlična, ko zapelje ven s tele delavnice pa že iz štarta nisem podvomil :). Ko vidim en takle projekt, mi da vedet da nič ni nemogoče, malo vzpodbude za mojega... ;).

Le tako naprej!:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Citat od: amipick;180645Gule,če boš imel nočne more ti,ko samo slike gledaš,predstavljaj si mene,ki jo vidim v živo.

Srečno:BigThumbs:

amipick

Podi,podpedali prtljažnik povarjeno.Ostajajo še notranji blatniki za poflikat in se lotimo barvanja-notranjega ,se razume.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Torej si le ostal na projektu...čestitke!

amipick

Seveda se dela na projektu.Ma,kot sem rekel,je to postranski projekt,delam na njem,ko imam čas,in tega je bolj malo.
Enkrat BO!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

daj vojko, ne nakladaj, si že ko en bivši član s projekti original cimos 2cv, pa dak, pa gery, pa oriðiði cimos diane, pa mehari smrtnik pa ne vem kaj še, pa niti en projekt ni ceste videl,samo koline

Svi ste vi majstori isti!

še moj mehari si sabotiral, vem te! Si hodil zadnjič nekaj okrog šasije, zdaj pa ne najdem preme
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Ja kolikor sem jaz uspel posneti to neko dejavnost obnove starih vozil na Zahodnem Balkanu, je več kategorij ljudi, ki se s tem ukvarjajo...

1. Ki imajo avto že 10 let v garaži, pa vedno nekaj zbirajo in pomalem šraufajo, vozijo se ne, ker avto ni v voznem stanju...

2. Ki vzamejo projekt in ga dokončajo v max. 1-3 leta(včasih imajo še druge dokončane avte, tako, da im trenutni ni prioriteta...).

3. Ki imajo sredstva in najamejo nekoga, ki naredi vse za njih, pa je konec za pol leta do leto

4. Ki kupijo že gotov avto in se z njim vozijo...po potrebi dodajajo in popravljajo...

Vojko je pozicija 2, Gaši pozicija 1(jarane brez zamere, za mene je to najbolj zanimiva skupina, ki je vredna preučevanja in ima tisto zagnanost...), Keža, ki se tudi omenja na poziciji 4...no lahko bi še našteval...

Èe ima kdo še kakšno idejo naj doda...:BigThumbs:

garac

sem vesel, da sem pozicija ena, da nisem na 4 poziciji med kolinarji
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Citat od: garac;185884sem vesel, da sem pozicija ena, da nisem na 4 poziciji med kolinarji

Nočem nikogar užaliti, samo svoje videnje uporabnikov starih avtov sem iznesel...

Cenim, pa vsaki hobi in strast...kot pravi stari pregovor: "Kar so za nekoga smeti, drugemu je zlato!"...:BigThumbs:

krka964

Pa še ene sorte so: tisti, ki imajo kakšno tako kripo že 20 let na skednju, sami se ga ne dotaknejo, drugim to pustijo še manj, v srcu pa vedo, da imajo zaklad brez primere. Potem pa to dediči pometejo skupaj, železo v prahu pa k hortenzijam, da dobijo lep moder odtenek ...

A.T.K

..ni za teme smetit, a vendar..deluje, kot da niso ,izziv, vozila ljubljena, temveč ljudje okoli tega...   seveda na kratko; veselim se novih slik projekta pa obilo delovnega elana preostalim ,spačkistoljubcem,

amipick

Motor pretesnjen,ko ga vžgem bom videl,če mu pripada tudi kakšna dodelava...
Menjalnik obnovljen,zavore nove-vse
Še celo dobre mišelinke sem dobil za jo obut-125x15.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

Zeko124

Vojko za projekt okrog motorja ki ga imaš umislih ima Stare že eno tako osnovo doma (me je v skaručni spraševal kaj to je) ;). Povprašaj ga za hec...

Drugače pa... vsa čast :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

amipick

Samo še notranje blatnike(pobrušeni,očiščeni,pripravljeni) poflikam in je švasarije na karoseriji konec.Ostane še šasija.
Barve bo pa najgršemodra,če se razumemo.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak