Koliko kilometrov imate prevoženih?

Začel/a hadei, Marec 30, 2007, 04:27:38 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

krka964

Kakšnih pripomb nimam, malce pušča hladilno tekočino, baje zaradi pritiska  iz cilindrov, pa dodatno ima vgrajeno možnost aktiviranja dimne zavese, ko prav pritisneš na gas !! Epski efekt...

sulicar

Romzi

C5 II, 2.0 HDI letnik 10/2004, 320.000

JureA

Sporočam veselo novico, da je naš Picasso (ki bo letos dopolnil 18 let) pravkar praznoval prvih 300.000 kilometrov!

V čast tega jubileja bom na zadnjem blatniku razbil steklenico šampanjca.

Z junaško pesmijo na ustih gremo proti naslednjim 18 letom in proti naslednjim 300.000 km!

zlikovski

Dobro se drži!
Vidim da imaš tudi crosser, kako si pa z njim zadovoljen, sem pred kakim letom imel željo nabavit.

JureA

S C-Crosserjem sem zelo zadovoljen, nobenih težav ni z njim.
Fun fact: akumulator je še prvi (letnik 2009).

Čojko

Kako pa kaj pragovi na xp? Ga kaj matra rja?

zlikovski

@JureA to pa je podatek za akumulator ;)

andraž

Da malo posmetim. Prejšnji teden sem menjal akumulator na DS, sem bil presenečen, ko sem videl, da je star letnik 2012.

Citroenovc

Citat od: JureA;275263Sporočam veselo novico, da je naš Picasso (ki bo letos dopolnil 18 let) pravkar praznoval prvih 300.000 kilometrov!

V čast tega jubileja bom na zadnjem blatniku razbil steklenico šampanjca.

Z junaško pesmijo na ustih gremo proti naslednjim 18 letom in proti naslednjim 300.000 km!

:)

Edino - imam v spominu, da je Rado pred časom na forumu demonstriral dejstvo, da se že pred 600k km števec sam ponastavi na 0 in začne novo ljubezensko zgodbo s seštevanjem ....
OK

LP
Primož

JureA

Citat od: Citroenovc;275271:)

Edino - imam v spominu, da je Rado pred časom na forumu demonstriral dejstvo, da se že pred 600k km števec sam ponastavi na 0 in začne novo ljubezensko zgodbo s seštevanjem ....

Ja, na prejšnji strani piše, da se po 399.999 kilometrih števec obrne na ničlo.

JureA

Citat od: Èojko;275268Kako pa kaj pragovi na xp? Ga kaj matra rja?

Rja na pragovih je bila sanirana, drugje je pa ni videti.

Čojko

Tile XP so zakon razen te rje na pragovih, kjer so stari XP boljši od novejših.

ModelJT

Ma to pa se ne bi strinjal da so stari boljši od novejših. Vsi gnijejo kot za stavo na pragih, tako kot navadne xsare.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Romzi

Navadne Xsare? Jaz sem mel dve z normalno zgodovino in kilometrino preko 300-000 in ni bilo ne duha ne sluha o rji.
Ena je bila pa xy km in xyz zgodovino, tisti je pa prerjavel en prag, samo noben ni vedel, kaj je dotični avto že pregural, preden so ga nabavili.