Moj spaček

Začel/a saxovts, September 27, 2009, 09:51:45 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

saxovts

aja pa še vedno ne vem kako naj odpravim nadležne vibracije prestavne ročice ima kdo kakšno idejo ??

vinotoc

Oj,
te vibracije si že drugič omenil. Sklepam, da vibrira vedno, ko je motor v pogonu. A si dal novo Prestavno ročico? A vibrira že pri izhodu iz menjalnika? Gumice vem da si menjal. A imaš manšeto na menjalniku BP?
LP jernej.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

vibrira pri določenih vrtlajih najraje v 4ti prestavi. Gumice so nove, štangca ima malo lufta samo res malo. če bunko odvijem dol so vibracije manjše. manšeta na menjalniku je pa tudi cela razmišlal sem že da bi gumice malo povrtal ker sedaj so zelo na tesno vse skupaj vendar se bojim da bo potem ročica skakala

vinotoc

Vidim, da imaš zelene gumice. Te so trde, po pripovedovanju, zato sem razumel, da so boljše klasične črne. Jih imam, pa probaj. Verjetno bo pa štangca kriva. Dokler je nisem menjal, nisem vedel kakšna mora biti. Sedaj tudi lepše menjam prestave.
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

saxovts

aha bom probal gumice zamenat. čene bom pa štangco pač moral zamenjat. Prestavlja se pa veliko lepše kot pri katri :P

Renault4

Žiga,ne klati neumnosti glede katre,pri katri se lepo prestavlja ,lepše kod pri. . .ne bom več pisal,da se komu ne zamerim:-)
HA-HA

janez

@Renault4 ... včeraj sem gledal eno NOVO šasijo od Katre... NOVA

Renault4

Janez hvala za opozorilo,vem,je iz tvojega kraja vendar jo malo preveč ceni. Hvala vseeno:-)

Mike666

Citat od: Renault4;111575Žiga,ne klati neumnosti glede katre,pri katri se lepo prestavlja ,lepše kod pri. . .ne bom več pisal,da se komu ne zamerim:-)
HA-HA
Like :BigThumbs:  ;)

saxovts

No danes je spaček z lastnikom vred pobral prvo nagrado :)

garac

:emot112:Vsa čast Žiga, saj si tudi zaslužil to nagrado! Bravo, iskrene čestitke!:emot112::BigThumbs::emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyfan

Èestitam!
Bi pa prosil, če malo pojasniš (nam nevednim), kako in zakaj je vse to povezano:
obrtna zbornica - nagrada - prvo mesto - kreativni dijak - spaček...
Lep pozdrav!

saxovts

hvala za čestitke.
To je bilo kot neko tekmovanje iz zaključnih nalog in izdelkov ki jih mora vsak dijak izdelati. Svoj izdelek in nalogo si moral predstavit pred obrtno zbornico in nato je komisija izbrala najbolšo zaključno nalogo. Moja zaključna naloga je bila obnova spačka :)

dyfan

Super.
Potem še pa ena čestitka, ker si edini, ki si pri obnovi spačka še nekaj kasiral.
Mi ostali smo pri tem hecu samo delali in plačevali. :Hammer3:
Lep pozdrav!

ModelJT

Èestitke! Si potrdil mojo idejo za zaključni hehe.
[SIGPIC][/SIGPIC]