Citroen C4 sedan

Začel/a hadei, Marec 21, 2007, 09:01:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Pred kratkim sem imel en primerek v servisu, nekaj ni bilo v redu z ABS-om...avto je še v garanciji. Lastnik sicer živi v Švici, a avto vleče poreklo iz Španije...znotraj klasični stari C4...od zunaj, pa ima ta "ruksak" od zadaj...zadnje luči me spominjajo na C6...

garac

ali, ta je zdaj najnovejši, madonca za te kitajce pa res znajo 16x naredit face lift, dobro, da niso vrata še vedno od zx, kot na elysse
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Gule zanimiva C4ka. Ena vem, da se je nekaj časa v Belgiji prodajala, več jih pa nisem videl v Evropi. Pomojei imajo take v kaki Turčiji, Bolgariji, Romuniji, tam imajo radi take s kufrom.
[SIGPIC][/SIGPIC]

MSrougeZX

Na madžarskem jih je vse polno.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Citat od: ModelJT;115005Gule zanimiva C4ka. Ena vem, da se je nekaj časa v Belgiji prodajala, več jih pa nisem videl v Evropi. Pomojei imajo take v kaki Turčiji, Bolgariji, Romuniji, tam imajo radi take s kufrom.

Tole je že druga, ki je pri meni v servisu...ena je bila kupljena v Turčiji(prav imaš Turki imajo radi taksne avte...Renault Megane Sedan npr, ki se je proizvajal pri njih...ta pa je izvirno iz Španije...tam ih je menda tudi nekaj...:BigThumbs:

ModelJT

Citat od: gule;115066Tole je že druga, ki je pri meni v servisu...ena je bila kupljena v Turčiji(prav imaš Turki imajo radi taksne avte...Renault Megane Sedan npr, ki se je proizvajal pri njih...ta pa je izvirno iz Španije...tam ih je menda tudi nekaj...:BigThumbs:

Kako pa veš, da je avto iz Španije, če bi lahko povedal? Ali ti je mogoče lastnik povedal?
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Citat od: ModelJT;115140Kako pa veš, da je avto iz Španije, če bi lahko povedal? Ali ti je mogoče lastnik povedal?

Vem, ker moram vedeti...:BigThumbs:...na Citroen Service mi piše država, kjer je avto prodan...pa še lastnik se je pohvalil s tem podatkom...:Hammer3:

ModelJT

Citat od: gule;115149Vem, ker moram vedeti...:BigThumbs:...na Citroen Service mi piše država, kjer je avto prodan...pa še lastnik se je pohvalil s tem podatkom...:Hammer3:

Aja, sam mislil, da tako na avtu vidiš.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

No ja, novi je vsaj zadaj meni precej lepši

Citroen launched a sedan variant of the first C4 back in 2007. The sedan variant is called C4 Pallas in Brazil and Hungary, C4 Berline in Spain and C4 Sedan in Greece. The C4 sedan is also built in China by Dongfeng Peugeot-Citroën Automobile as the Citroën C-Triomphe
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Ta pa je kar soliden, sigurno bi tudi v Sloveniji našel kakšnega kupca.

ModelJT

Nekaj se izgleda res dogaja v tej smeri. Tale na slikah naj bi bil za kitajsko tržišče.
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Očitno je spet mešanica med novim in starim
[SIGPIC][/SIGPIC]  

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Pravi volan ima, ne pa kopijo golfovega, kot aktualni...

dvorjan

Tudi v nekaterih drzavah na stari celini bi verjetno sel kar solidno v promet, ni tako grozno napacen.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!