Ksenon sveti rumeno

Začel/a Pjer64, Julij 22, 2009, 11:29:34 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dragan1

??? čez 50 ogledov pa noben ne ve kje se xsenonke dobijo najcenej??

AAAAAA???
C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive:BigThumbs:

Lamy

Ko sem jaz kupoval xsenonke sem najdo enega tipam na bolhi, bil pa je iz MB oz okolice. Bom točno pogledal od kod je bil pa sporočim.

Drugače pa mam dve xsenonki, ki se mi vlačita doma, bili sta pa menjani, ko sta drugi dve šli po gobe.

Èe koga zanima mu jih pošlem po pošti, probaš, če špila, pa se pol zmenimo za par everčkov.

Sta pa za C5 I
[SIGPIC][/SIGPIC]

tct

alesz

Citat od: tct;73829Ebay za 9€.

tako niske še nisem zasledil.......kaj niso za ta model D1S...................

http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3902.m570.l1313&_nkw=Philips+D1s&_sacat=See-All-Categories

dragan1

Lamy, hvala....
sem že na vezi z njim...trenutno nima tega modela (D1S) :(

dragan1

pa ko je že beseda o temle štajercu bom še to dodal....

kot sem že povedal, trenutno nima D1S žarnice...sluæajno sem mu omenul, da grem na pot čez mejo (hrvaško) je brez premišljevanja ponudil, da mi posodi eno rabljeno...:BigThumbs: ko dobi moj model, vrnem tole on meni nov komplet za 65€....
sva se zmenila da mi jo pošlje po pošti in danes sem jo dobil...:emot112:

tipa niti jest njega niti on mene ne pozna...kaj nej rečem KAPO DOL!!!

rocky86

Tudi meni je leva luč začela svetit rumeno. Včeraj sem zamenjal z novo, a je ta delovala le nekaj kilometrov (ca. 20km). Nato sem dal nazaj staro notri, vendar sedaj ne sveti več niti rumeno. Ima kdo idejo kaj bi lahko bilo? Danes grem novo žarnico reklamirat, saj mi je prodajalec dal 1 leto garancije. Je lahko prišlo da kakšne druge okvare?
Peugeot 5008

rocky86

Včeraj sem zamenjal žarnico, za novo, vendar ne deluje. Pregledal sem tudi že vse varovalke, pa so vse OK. Mislim, da je lahko samo še problem v balastu. Bo očitno treba it na servis:Hammer3:
Peugeot 5008

dragan1

balast je na servisu drag kot hudič...tale model iz bolhe jih ima velik cenej...mi je omenil...

rocky86

Sem se že danes pozanimal na servisu za ceno balasta. 168€ + DDV
Dragan1 a lahko prosim za kontakt od tega z bolhe (ZS).
Peugeot 5008

dragan1

rocky86 maš PM :BigThumbs:

Lamy

Ravno me je klical kolega pa mu je šla xsenonka po gobe pri C5II, bi tudi jaz proso za telefonsko od tega, ker je jaz žal nimam več.

Hvala
[SIGPIC][/SIGPIC]

dragan1

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]