Nagradno vprašanje iz teme BOWLING

Začel/a hadei, Marec 19, 2007, 03:50:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Citat od: CitroDS;8895Ma eni se redimo eni pa huj?ajo? Gox a se boji? da ne boš v ax-a pasu ?e boš mel čez 100kg :funny34d:

lp
Ja imam ta ?portne sedeže, pa so glih ta prav ?iroki :-)

So moji gledali doma slike.. pa pravi mama, sej boš kmal ko oni :-)

Evo ?e slike ...

1. sodnik in organizator
2. Markolinov dokaz
3. Janez
4. Moja teža
5. Gigo

Gox

1. CitroDS
2. Hadei
3. te?ka kategorija .. AiWA 135
4. super te?ka kategorija Garač +140
5. rezultati

dvorjan

LOL, potem pa sploh ni problem za bowling. Jaz sem s svojimi 86/87 kg ravno za v musjo kategorijo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Tehtnica z merilnim območjem max 130kg je trajno uničena in pretegnjena ...

Hadei podeljuje posredniku nagrado, ki jo bo v ponedeljek dostavil nagrajencu Bogi.

Boga je v tej nagradni igri dobil pravo novo vago...?e zapakirano, ne to na kateri smo se tehtali...

garac

povej mami, da smo debeli veseli in sre?ni ljudje, oni suhci so pa itak te?ni, ko skoz pazijo na kile, na lepoto, skoz stradajo, pol pa te?narijo, pri?parajo pri hrani, pol si pa audije kupujejo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Interceptor

THULE...  Si pozabu napisat.
Drga? sm pa nehote prehitu gigota u kg.

Gox

Citat od: garac;8921povej mami, da smo debeli veseli in sre?ni ljudje, oni suhci so pa itak te?ni, ko skoz pazijo na kile, na lepoto, skoz stradajo, pol pa te?narijo, pri?parajo pri hrani, pol si pa audije kupujejo

Se strinjam v vsem :BigThumbs:

Dec ni dec ?e nima 100 kil :-)

rok.si

Fantje, ?e bowling ekipa ?e nima himne, vam Priporočam eno pesem od Iztoka Mlakarja - Od Franca Fran?e?kina god. Vedno la?en postanem ko jo slišim ;-)

?e je kdo ne pozna, tule je besedilo.

hadei

:BigThumbs:....bi bila kar ustrezna. Hehe...vsaj za večino od ekipe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

CitroX

Citat od: Gox;8960Se strinjam v vsem :BigThumbs:

Dec ni dec ?e nima 100 kil :-)

Kaj karakter tudi zraven ?teje?

Skupaj torej tehtate 882 kg.
- Ni težko biti svetovni prvak, èe živiš v svojem svetu. -

Gox

Ja 882 kg ... koliko pa ima nosilnost en jumper za 9 oseb? (?e se morebiti odpravimo skupaj na tekmovanje, moremo pazit da ne bomo prete?ki :-)

Evo tista pesmica Mlakarja ... ta pa je res za nas :-) Kar poslušajte, ?e pa Ljubljan?ani kej ne razumete pa vpračte :-)

boga

Bravo jaz, ?e dobro, da je garac nadoknadil, kar je gigo izgubil. očitno boste res potrebovali kadrovske spremembe v ekipi.
Nagrado bom menda prejel ob 14h. Hvala organizatoju igre, menda hadeiju, hvala, jeseni, bo srečanje na Našem terenu, takrat se sigurno vidimo.

LP boštjan
Tistega lepega dne bo C4 picasso parkiran pred našo teraso.

garac

Nagrada predana, boga bo moral na naslednjem srečanju ?e malo odslučit kazen, ker ga zdaj ni blo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Danes sem v službi v skladi??u našel tehtnico, ki bi bila primerna za Naše tehtanje :emot113:

hadei

Tebe pa GIGO-ta bi lahko ?e na kuhinjski vagi tehtali, ko sta čisto posužena.
[SIGPIC][/SIGPIC]