3 Amiji na kupu-slikano kakih 3-4 mesece nazaj

Začel/a Zeko124, Maj 20, 2009, 06:00:47 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Janez ene par rjavih pikic na podu je, a ni tako strašno. Samo vidim, da je avto zelo slabo zaščiten in bogo sestavljen, a mu to daje dodatno draž...

Zeko124

"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko, sej mamamija še vedno obstaja, vpraši etedorona, ti bo vse razložu.

Zeko124

Citat od: janez;52855Zeko, sej mamamija še vedno obstaja, vpraši etedorona, ti bo vse razložu.

Kdo je ta tip? V kakem smislu obstaja? Kolko članov mate? :) Pa še kup uprašanj mam pa se mi ne da tebe morit :D:Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Na forumu je prijavljen kot "Etedoron". Pošlji mu zs pa počaki, ker je bolj redko tu. Drugače pa je to zgodovina. Tu pa tam imamo še kakšno srečanje in to je to. Vprašaš lahko tudi Radota. Ko je rihtal svojga amija je mamamija forum še laufau.
Drugač pa mislim , da lahko ostanejo pogovori o amijih kar na citroenarju. Smo se našli in imamo kaj povedat. Lepo tule sodelujmo pa bo.

lp keža

Zeko124

Citat od: janez;52872Na forumu je prijavljen kot "Etedoron". Pošlji mu zs pa počaki, ker je bolj redko tu. Drugače pa je to zgodovina. Tu pa tam imamo še kakšno srečanje in to je to. Vprašaš lahko tudi Radota. Ko je rihtal svojga amija je mamamija forum še laufau.
Drugač pa mislim , da lahko ostanejo pogovori o amijih kar na citroenarju. Smo se našli in imamo kaj povedat. Lepo tule sodelujmo pa bo.

lp keža

Aja... Škoda ko si sploh omenil :)! Sem čisto zagret, da bi meli svoj klub... Èe bi bil velik bi lahko ščasoma mel še svoje nalepke pa majce pa to!:Hammer3:... Ma saj je fajn tu tu :)... A se misliš kaj naslikat v Dolenskih koncih, ko se nič ne javiš? Lp, zgaga :Hammer3::funny34d:

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: janez;52874Zeko , tole sem še našu na netu

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=157981077

lp

Na 1. albumu pa na 1. sliki bi mogl sam še dopisat " The Strojan family" :)! Hec, hec... Sam tole pa ni kaj preveč napreden klub bil... To bo treba mal spremenit... Se strinjaš?

P.S., čigav je modri break na slikah?

lp

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Huhu, janez, ko gledam tele slike ne morem drugače-vi ste u 2. puberteti :D:D:D!!

Tole je treba nujno prenovit... Pa take naslov ni v redu-Mam Amija Let Me Go!

Jst bi kr skupaj napisal Mamamija, potem bi pa obkrožil napis amija al pa ga napisal z rdečo :)! Je več fore, hehe... Lp

www.keramika-genorio.si

garac

zeko, prosim te, ne več vohat zamaškov od očkotovega piva
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Citat od: garac;52899zeko, prosim te, ne več vohat zamaškov od očkotovega piva

Ti pa maš smisel za humor... :). Ne bom zdajle razglabjal o alkoholu, ker če bi začel nebi blo konca... Sem pa resno zagret za tale klub :Hammer3:

www.keramika-genorio.si

janez

No , pa naredi klub. Škodi ne. Ampak Mamamija še vedno obstaja in za kakršnekoli spremembe morš vprašat ustanovne člane. Èe že naredi svojga...

Zeko124

Janez, daj mi maile od vseh ustanovnih članov, začenjam popravke, seveda če bodo vsi za, cca naslednji mesec ;). Pa naložijo naj si skype ali MSN, pa mamo lahko skupno sobo za chatm se hitreje vse zmeniš :). Ker svoj klub je pa mal težka ustanavljat... Le tega bi jaz malce prenovil in dodelal.

P.S. Pozivam garaca in vse ostale, da ste malo bolj korektni do mene, saj nisem več tak mali, kot si me nekateri morda predstavljajo ;). Lp, Zeko

www.keramika-genorio.si

garac

zeko, ne vem če se zavedeš, ampak večina tem skrene s prvotne poti, pa malce opusti:Hammer3:, saj ti nihče nič slabega noče.
Glej, za tole ustanavljanje oz prenovo mamamija kluba si odpri svojo temo, vse poste povezane s tem, ti bomo premaknili v to temo in problem je rešen.

Ja pa še nekaj, vemo, da ne moreš na srečanje. Žal, tudi jaz bi te rad spoznal, saj mi je zelo všeč, da se mladenič zanima za stare citroene, bodi brez skrbi, te podpiramo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Citat od: garac;52960zeko, ne vem če se zavedeš, ampak večina tem skrene s prvotne poti, pa malce opusti:Hammer3:, saj ti nihče nič slabega noče.
Glej, za tole ustanavljanje oz prenovo mamamija kluba si odpri svojo temo, vse poste povezane s tem, ti bomo premaknili v to temo in problem je rešen.

Ja pa še nekaj, vemo, da ne moreš na srečanje. Žal, tudi jaz bi te rad spoznal, saj mi je zelo všeč, da se mladenič zanima za stare citroene, bodi brez skrbi, te podpiramo

No fajn, sem se že ustrašil, da me dikriminirate :P. hec,hec... Sam res pa je, da mi gre na jetra, da me majo eni za tupavega, samo zarad moje starosti:)... :Hammer3:. Pa še nekaj me zanima... Kje si snel tvojo prikazno slikco? Lp:Hammer3:

www.keramika-genorio.si