Adaptacija sedežev Ami 8 break

Začel/a gule, Maj 18, 2009, 09:48:54 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

gule

gule

Ko te sedeže porihtam, naredim en video po cestah osrednje Bosne(pozdrav Zeko). Z krntijo vsekakor...

janez

Gule, hvala za sliko listka. Tole gre v moj arhiv. Na listku je bil ponavadi štempl - žig datum. Tule al ga niso dali alse pa ne vidi več.
To srednje platno na katerga pridejo gumice boš zamenjal ? Meni se je večkrat zgodilo , da je od preperelosti prav to platno razpadlo. Dobro preveri stanje, pa mogoče tudi to narediš novo.

gule

ni švoh to platno, baje so s takšnim vidali rane ranjencem v bolnišnici Franja:Hammer3:

gule

Na splošno so materijali zadržali kompaknost...samo sprednja sedeža sta različna. Celo gumice so bile cele...

Zeko124

Citat od: gule;52004Na splošno so materijali zadržali kompaknost...samo sprednja sedeža sta različna. Celo gumice so bile cele...

:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

@ janez

Midva sva se enkrat že srečala, morda se spomniš, ko si rihtal Radotovega Amija smo prišli jaz, moj foter in Rado, ko si delal še pri nekem drugem podjetju... Èe se slučajno spomniš- da, jaz sem tisti majhni 7 ali 8- letni blond pobček, ki je tako debelo zijal v spačka furgon in razstavljenega Amija... Zdaj pa sem novi, mladi Citroenar :). Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Ja Zeko , zdaj se te pa spomnim. Kaj naj rečem, dobrodošel med spačkarje in le tak naprej...:BigThumbs:

Zeko124

Citat od: janez;52061Ja Zeko , zdaj se te pa spomnim. Kaj naj rečem, dobrodošel med spačkarje in le tak naprej...:BigThumbs:

Sem slišal nekaj, da si Radota klical :). A potem res prideš kaj v Stiške konce? Dans sva se s fotrom mal z Radotovim Amijem trajbala, on je pa našga Caddyja nekaj rabil... Hvala za dobrodošlico, hehe Lp:Hammer3:

www.keramika-genorio.si

janez

Zeko124

Citat od: janez;52076Ja pridem , bom poklical prej.

Pa da ne boš pozabu zlate osmice :):):)! :BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

janez

Brez skrbi , nisem pozabil. Sam, pod spačkom je še ena klet in v njej.... moram skopat ven, nekje dol imam v škatlah.

Zeko124

Citat od: janez;52084Brez skrbi , nisem pozabil. Sam, pod spačkom je še ena klet in v njej.... moram skopat ven, nekje dol imam v škatlah.

Aja, maš to kar po škatlah razparcelirano... Pametno :BigThumbs:. Kaj pa spačku še manjka? Lp

www.keramika-genorio.si

gule

Stvar je končana, da ne bom preveč čvekal naj govorijo fotke...