Moja kiblica, letnik 1975 :)...

Začel/a Zeko124, Maj 15, 2009, 03:00:12 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Evo, kot sem že obljubil, sem poslikal svojo kiblo in vam prilagam slikce ;)... Moram priznat, da mi ga je malo sram kazat, ker še ni zrihtam ampak kaj češ... Lp :):Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

no, je tok slab da se tut komentarja ne da napisat :(...?
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Mike666

Hehe, Ne zeko ni slab, je kar lep. Meni se oranžna barva zraven modre zelo lepo paše na amiju. Malo politure pa bo še lepši. Za zrihtat itak da še je,ampak le počasi.
Srečno in v arno vožnjo ti želim in da se srečamo kdaj na cesti.

janez

Ja Zeko zelo lep ami. Mike, poleg oranžnega paše zelena...he...he...
Ampak tak kot je reku Mike, spoliraj barvo, daj zmešat kake pol kile pa čopič in šmirgl v roke pa popravi zunanjost. Dost lep je za na cesto. Barvanje pride kot pika na I. Najprej pošvasat najnujnejše, da ne napreduje, pa mehaniko uštimat in registrirat. Glede na tvojo starost (pa nič slabega ne mislim) boš še nekaj časa čakal na ispit, te bo pa oče okol vozu. V glavnem čuvaj ga, redek je pa še ORANŽ.

Bravo!

lp Keža

janez

p.s.: Daj še onega modrega poslikaj. Mogoč bi se zmenili za kakšen "gegnkšeft". Pa naj me oče pokliče....

lp

Zeko124

Citat od: Mike666;51496Hehe, Ne zeko ni slab, je kar lep. Meni se oranžna barva zraven modre zelo lepo paše na amiju. Malo politure pa bo še lepši. Za zrihtat itak da še je,ampak le počasi.
Srečno in v arno vožnjo ti želim in da se srečamo kdaj na cesti.

MIke, da ne bo pomote, ta avto je že bil spoliran :):argue1:

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: janez;51498Ja Zeko zelo lep ami. Mike, poleg oranžnega paše zelena...he...he...
Ampak tak kot je reku Mike, spoliraj barvo, daj zmešat kake pol kile pa čopič in šmirgl v roke pa popravi zunanjost. Dost lep je za na cesto. Barvanje pride kot pika na I. Najprej pošvasat najnujnejše, da ne napreduje, pa mehaniko uštimat in registrirat. Glede na tvojo starost (pa nič slabega ne mislim) boš še nekaj časa čakal na ispit, te bo pa oče okol vozu. V glavnem čuvaj ga, redek je pa še ORANŽ.

Bravo!

lp Keža

Ta avto je že bil poliran... Kje že odčitaš original barvo, da daš v mešalnico? a ni nekje na karoseriji to? Ja nekaj časa bo še treba čakat, ja :)... Èuval ga bom že...:BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: janez;51499p.s.: Daj še onega modrega poslikaj. Mogoč bi se zmenili za kakšen "gegnkšeft". Pa naj me oče pokliče....

lp

No, bom ampak ta Ami je totalka... Kaj naj bi to blo gegnšeft? :P. No, mu bom predlagal:BigThumbs:... Lp

www.keramika-genorio.si

gule

Zlati je, zlati ta Ami...veliko lepih trenutkov ti želim z njim ! Vse boš ti to porihtal, da bo za v muzej !

LP Gule

gule

Številka barve je v motornem prostoru, na sovoznikovi strani), blizu posodice z tekočino za pranje vetrobranskega stekla.

Mike666

Tvoja številka je mislim da tam neje 405 ali pa 407 oranžna. nekaj takega bi ti moglo pisat.
Ti bi mogo mojo dyano videt ko sem jo prvič delal. Èe veš kako je sito pol si lahko misliš kaka je bila.sestavljena  iz 3 dian.

garac

@zeko, dober je, boš pač imel šoferje ene 2 leti, tudi sam sem ga imel.
Dober si danes ni prav veliko mladeničev, kot si ti. Dobro je tudi, da se ti nikamor ne mudi z obnovo.
A drugače je pod streho, ali v garaži?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Citat od: garac;51510@zeko, dober je, boš pač imel šoferje ene 2 leti, tudi sam sem ga imel.
Dober si danes ni prav veliko mladeničev, kot si ti. Dobro je tudi, da se ti nikamor ne mudi z obnovo.
A drugače je pod streho, ali v garaži?

Pod streho žal še ne, se pa napenjam da bi našel vsaj kak kozolec za čez zimo, poleti še ni tak problem :). Hehe, hvala :D. Lp:BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: Mike666;51508Tvoja številka je mislim da tam neje 405 ali pa 407 oranžna. nekaj takega bi ti moglo pisat.
Ti bi mogo mojo dyano videt ko sem jo prvič delal. Èe veš kako je sito pol si lahko misliš kaka je bila.sestavljena  iz 3 dian.

Hehe, približn vem kako to zgleda, je kolega obnavljal amija, pa vem kak je blo prej/potem :). Se je moj foter kar brez tablic pripeljal iz Primorske na Dolenjsko da smo mu ga dali za rojstni dan :Hammer3:

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Citat od: gule;51506Številka barve je v motornem prostoru, na sovoznikovi strani), blizu posodice z tekočino za pranje vetrobranskega stekla.

Aha, bom šel danes pogledat, hvala za želje :)

@ Keža, a maš mogoče kako zlato številko 8, za amija, je namreč ni bilo že ko sem ga kupil, pa da ne bo pisalo samo Ami... :) Lp:emot112:

www.keramika-genorio.si