Ami na avto net

Začel/a andraž, Maj 05, 2009, 09:06:01 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dani77si

ponavadi se bolj splača vzet kaj lepega oziroma dobro obnovljenega..
mislim da se prodaja nek bel ami za 3.000 evrov katerega obnova je tukaj prikazana..
če računaš da stane kvalitetno barvanje 1500€, si lahko hitro zračunaš koliko se splača vzet "podrtijo"
razen če ti je fajn razstavit vse in spet skupaj dat in zrihtat..
ponavadi tudi traja nekaj časa taka obnova..

Starinar

Aha....sej v večalmanj primerih se pokaže da se bolj splača kupiti nekaj lepega oz. obnovljengea......tako da bom res premislu in našparal za nekaj konkretnega.....razen da bi res dobil neko dobro osnovo za mali denar,kajti obnova-materjal verjetno nanese več kot pa se prodajajo obnovljeni oldtimerji.....bomo razmislili....lahko pa vseeno napiše kdo če pozna tistega amija na gornjem linku....hvala

andraž

Prodajalec tistega oker barve je malo pravljičarja, ker piše kako je odlično ohranjen. Kar nekaj rje, ki verjetno ni površinska, linije niso dobre, mu spredaj steguje šasijo, pa luči, ki so za v kanto, pa še mnogo bi se našlo, če bi ga šel gledat... Po moje je vreden cca. 150 Eur.

Zeko124

Citat od: andraž;55185Prodajalec tistega oker barve je malo pravljičarja, ker piše kako je odlično ohranjen. Kar nekaj rje, ki verjetno ni površinska, linije niso dobre, mu spredaj steguje šasijo, pa luči, ki so za v kanto, pa še mnogo bi se našlo, če bi ga šel gledat... Po moje je vreden cca. 150 Eur.

Hu, a s temi 150 euri pretiravaš al resno misliš? Tip hoče zanj 3000 če jaz prav razumem, za katerega gre... Jaz sem dal za svojega 550, pa ma švoh poden pa barvo, pa še par stvari... Tako da verjetn ga res mal preveč ceni. LP:Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

andraž

Ne, ne mislim tega. Pred kratkim se je pojavil še en break, oker barve. Malo poglej, saj imaš čas in počitnice. Lahko pa bi obveščal, če se v avto oglasih pojavi kakšen zanimiv Citroen.

Zeko124

Citat od: andraž;55197Ne, ne mislim tega. Pred kratkim se je pojavil še en break, oker barve. Malo poglej, saj imaš čas in počitnice. Lahko pa bi obveščal, če se v avto oglasih pojavi kakšen zanimiv Citroen.

Ah, zdej že usi veste da mam počitnice :). ja sem šel gledat, kolk pa dejansko hoče zanj, ko piše cena 10 eur, to jaz vzamem kot cena po dogovoru :). Lahko obveščam ni blema ampak itak jih vsi prej zavohate kot jaz. :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

PS, jaz mislim da tale avto ni garažiran, če pa že, pa je bil prej izpostavljen kakim vremenskim vplivom. Pri nas doma imamo tudi enega, stoji zunaj 14 let, pa ni bistveno slabši kot tale ( seveda če bi ga opral). Lp, Zeko

www.keramika-genorio.si

andraž

Èe imaš avto v vlažni garaži je slabše kot če je na prostem.

Zeko124

Citat od: andraž;55245Èe imaš avto v vlažni garaži je slabše kot če je na prostem.

Ja, sej sem že prišel na misel da bi ga enostavno pokril s polivinilom, pa sem se spomnil da bo pač isti učinek, ker tolče kondenz. Sicer mu nič ne manjka, le karoserija je pač pregnila. Èas in vremenski vplivi naredijo svoje. Lp:funny34d:

www.keramika-genorio.si

Lenko

Živjo vsem,
tudi jaz sem opazil spomladi tegale amija in se pozanimal tudi o ceni. Zanj je hotel 5300€.
Ker ni bilo toliko financ ga tudi gledat nisem hodil.

LP

Zeko124

Vse lepo in prav, samo meni se zdi da pa je 5300 evrov le malo preveč... Tudi tisti rdeči za 3000 ni videti slab.

P.S., to je le moje mnenje! Lp, Zeko

www.keramika-genorio.si

ModelJT

Obnovljen, pa samo 1.100€. Samo je pa že vsaj 3 leta od tega sodeč po slikah.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5194127&show=1
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

Kolkor sem videval ta avto na cesti je jurjasto sigurno vreden.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Evo to je za Zekota. Pa še možnost menjave... mogoče pa njegova dva v račun vzame he he.
[SIGPIC][/SIGPIC]

superca13

Par dni nazaj je pisalo spodaj: menjam za 1500L kurilnega olja.