4.Srečanje članov foruma citroenar 06.06.09

Začel/a garac, Maj 02, 2009, 09:58:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

še potok in travnik...
Do srede še zbiramo prijave.

Potem naj morebitni padalci prinesejo s seboj kar bodo popili in en ali dva čevapa v žepu. (obrnil na roštilju jih bo Gox)
 Smo na gorenjskem ne pozabit.

aja, pa smer Jezersko ne pozabit gledat in vasi Kokra zaviti desno:funny34d:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

karel

Mi bomo prišli iz Avstrije,se pravi skozi zg. Savinjsko dolino
nato preko Pavličevega sedla in seveda preko Jezerskega.
Zelo lepa cesta in tudi razgled priporočam:BigThumbs:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Zeko124

Citat od: garac;52754Pot poteka takole iz Kranja enostavno krenete v smeri Jezersko in potem Jezersko in mimo Preddvora (od križišča za Preddvor še 4200m) še vedno smer Jezersko. Skozi vas Potoče v vas Kokra, mimo transformatorja, ki ga boste opazli na vaši desni. (transformator ena visoka stavba priklopljena na žice).
Od tod še cca 250m, in zavijete desno, seveda bo označeno. Potem parkirate na travniku in pod pod noge do koče.

Menda bo vreme za en drekec pekec, dobro se oblecite, toplo, še posebej otroke.

Se vidimo, do sobote pridno nabirajte kondicijo

Še preden sem videl drugi post, sem že mislil pripomnit, če bomo kar an travci kampali :Hammer3:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Ej a vzamem palco za ribe lovit zraven, da vržemo v potok pa da se kaka postrv gor ujame. Ja vreme bi naj bilo drekec pekec...

Bomo videli.

garac

Pri tejle na brzno namalani tabli boste zavili, eno bom še malo prej postavil, da vas opozori, da se približujete kraju dogajanja
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

hadei

Citat od: Xandrej;52767Ej a vzamem palco za ribe lovit zraven, da vržemo v potok pa da se kaka postrv gor ujame. Ja vreme bi naj bilo drekec pekec...

Bomo videli.

....pa boš imel avto umazan...:emot101:...ajajajaj
[SIGPIC][/SIGPIC]

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Citat od: hadei;52796....pa boš imel avto umazan...:emot101:...ajajajaj

Pridem z Jeepo-m....:emot112: 4.0L Sahara edition....

Kaj češ... Ne moreš proti naravi. Samo če me vsak kdo malo uboga vem, da bo v soboto brez dežja. Mam veze!

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Iz Maribora krenemo izpred bencinskega servisa Petrol na Tržaški ulici ob 9:00 uri.

Počakamo 10 minut pa gassa naprej...

Koga lahko pričakujem, da se skupaj peljemo?

-------------

Za vreme pa kaj češ... Pride tak, bomo pač se bolj stiskali pa nam bo toplo. Treba vzet balerine pa dežnike pa vglavnem za preobut pa bo...

Se vidimo! :BigThumbs:

dragica.delovec

Kdaj se dopoldan začne da ne pridemo prekmalu ali prepozno.

hadei

Nekateri bodo tam že od 07.00 dalje tako, da skoraj ne morete biti prehitro. Razen, če ne morete spat ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]

matjaz_mb

Ciao,

najprej bom potrdil xandreju, da naj računa name, da se dobimo na Petrolu.

Kar se pa tiče slik, ki sem jih videl, moram priznat, da je to res lepa lokacija, prav prileglo se bo malo menjat okolje. :BigThumbs:

V glavnem, fajn se mejte do vikenda, potem pa tako ali tako sledi nepozaben dan. :BigThumbs:
Bolje se je slabo  peljat, kot dobro peš hodit !

Zeko124

Žal še ni odprte teme, pa bom vprašal kar tu- ker me na srečanje žal ne bo, me zanima, če se dogovarjate tudi že kaj za poleti, ko bom imel več časa? Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si