1. maj srečanje Citroen klub Slovenije

Začel/a Zeko124, April 18, 2009, 09:52:56 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Prvomajsko srečanje,ki naj bi vsako leto bilo največje in bi naj zbralo vso citroenarsko sceno v sloveniji, na katerem se odvijajo tekmovanja , izbori, sestanki kluba - organizirajo naši modreci v tuji državi. Ja premalo placa imamo doma , da bi lahko postavili tistih dvesto vozil, ki se tam pojavi .
Zanimivo je, da se hroščarji vsako leto zberejo junija meseca, mislim da v Simonovem zalivu. Citroenarji pa ne najdemo prostora. Te dni se malo pogovarjam z ljudmi, ostajajo doma. Ne razmišljajo o poti na prvomajsko srečanje tja dol.
Po drugi strani pa bi to lahko bil dogodek za v časopise. Da bi postali prepoznavni doma. In citro klub je izgubil to prepoznavnost. Milo rečeno nihče, ki se ne ukvarja s citroeni nas ne pozna, ne ve da obstaja klub in ,da se kaj dogaja.
Prvomajc je izgubil svoj smisu ravno zaradi "cen, ker je pri nas predrago" in ker na njega ne pridejo ljudje, ki se res ubadajo s temi avti. Ali drugače obrnjeno na srečanja , ki se dogajajo pred in po prvomajcu ,prvomajski citroenarji razen izjem ne pridejo.
In zdaj, mi ki pridemo na ostala srečanja, nimamo sestanka predsestva, nimamo spretnostnih voženj, predstavitev sekcij,...
Večina nas je kamperistov, pomeni ,da nam ni v interesu plačevat neke bungalove in tudi raje se družimo na enem prostoru.

No in ravno za prvi maj, ko se dogaja nešteto stvari, ko bi ljudje lahko videli kdo smo citroenarji, kaj vse vozimo, kaj delamo, da imamo sceno... nas ni oziroma pobegnemo v drugo državo. Bravo!:BigThumbs:

lp Keža

Ps. spaček na sliki je iz Ptuja in kolega pravi ,da še vedno je. lastnik je pa imel rtv servis...

andraž

Bravo! Se popolnoma strinjam.  :emot112:

dyfan

Citat od: janez;50519Po drugi strani pa bi to lahko bil dogodek za v časopise. Da bi postali prepoznavni doma. In citro klub je izgubil to prepoznavnost. Milo rečeno nihče, ki se ne ukvarja s citroeni nas ne pozna, ne ve da obstaja klub in ,da se kaj dogaja.

Žal je to čisto res.
Mogoče bi bilo za promocijo že to veliko, da bi se občasno organizirale panoramske vožnje s Citroeni po raznih predelih Slovenije, o tem pa bi se predhodno obvestilo novinarje.
Srečanja v sedanji obliki (večdnevna in bolj zaprtega tipa) bi pa lahko ostala enaka kot so.

LP
Lep pozdrav!

amipick

Wejla,čisto vsak lahko da pobudo za organizirat srečanje(panoramske vožnje,...).Ne se delat da ne veste nič in čakat kaj se bo predsedstvo odločilo.
Lotite se iskat ponudbe,lokacije in posredujte info predsednikom ,nebi bilo lepše stvari,kot priredit 1majsko srečanje v SLO.
Delajmo vsi na tem,pa bomo to prej dosegli!

lp,Vojko
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

amipick

Vse lepo in prov-point ni da je hrvaška draga,....
Stvar je v tem ,da imamo zadnjih nekaj let tam doli probleme,in to z poškodbami vozil!!!
Èe je vam všeč it na srečanje,kjer naj bi bili brez skrbi,in se naslednje jutro zbudit in videt da ti je nekdo raztural avto,OK,meni NE!!!Zmeraj se najde peščica "ljudi",ki ko vidijo naše avte jih prime uničevalna mrzlica-zakaj-ne vem???!!
In kot drugo,v lanterni in drugod je tudi toliko ostalega folka,da samo srečanje zgubi na bistvu,zgleda bolj kot da smo slučajno se vsi dobili na dopustu v istem kraju.
Morje-ZAKAJ,saj se ne kopate!!!Tudi drugje zna bit lepo.Bolj kot drugo je to tradicija,češ da se 1 maj itak preživi v bungalovih,ma dajmo to tradicijo malo menjat!!!
                           lep pozdrav
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

garac

ampick, če se prav spomnim so bile poškodbe vozil tudi v Sloveniji, Izola Belveder.

Me veseli, da še imaš voljo, se vidimo, če ne prej na svetovcu, sem šel v zadnjih dneh kar nekajkrat skozi Štorje, ma kaj ko ni časa
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

susterd

Ali se boste letos udeležili srečanja v Lanterni'

tomaz555

Èe bo vreme ugodno, bom parkiraal prikolico v bližnjem kampu. Z apartmaji v Lanterni pa imam tako slabe izkušnje, da me tam ne vidijo več. lp

Mike666

Jaz ziher ne.
Bil parkrat in brž ni več to to.
Lani kolkor so mi drugi povedali in videno po slikah je moglo bit brezveze. Saj je bila večina modernih avtov.(Vsaj na igrah) In nekateri so besneli in po šodru nekaj kopali.
Potem takem to izgubi svoj čar.

garac

Me že dolgo ni bilo in me najbž nikoli več ne bo! Mogoče raje Utrecht.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Vsa ta srečanja so šla v popolnoma drugo smer od tiste prave... Škoda. Včasih je bilo luštno.

Mike666

Citat od: andraž;68182Vsa ta srečanja so šla v popolnoma drugo smer od tiste prave... Škoda. Včasih je bilo luštno.

se podpišem pod tole:BigThumbs:

janez

Ja prvomajsko srečanje je po mojem čist mimo zadnjih 10 let... škoda, včasih je bilo fajn. Verjetno za prvi maj kar doma ali pa pri prijatlu v Trebnjem... naslednji vikend po praznikih je pa v Osijeku srečanje in bom šibal dol.

amipick

Ne zdaj posploševat-vsa srečanja so šla v drugo smer!,ni tako slabo na ostalih srečanjih.1.majsko je malo dolgočasno zaradi lanterne,ma ostala srečanja so še vedno čisto OK!
  Novih avtov je vedno več,in kaj pa čmo,čas gre naprej-saj smo citroen klub in ne spaček klub.Èe ti določeni ljudje ne pašejo na srečanjih,se pač ne družiš z njimi,je pa škoda da se zaradi peščice čudnih ljudi nebi družli z ostalimi!!!Jaz hodim na srečanja zaradi prijateljev,da se vidimo,da kako rečemo,in se ne sekiram za čudake.
 Na 1.majsko bom letoš šel,predsedstvo kliče,tudi drugače ni tako slabo kot bi radi nekateri prikazali(organizacija).Èe nekdo divja po šodru,greš do njega in mu razložiš kako stvar deluje in je potem mir.Èe ti ena skupina ljudi ne paše,se pač družiš z drugo.Ampak,če se ne družiš z nobenim,ne boš nikoli nobenega spoznal in normalno da ti bo dolgčas.
 Jaz na začetku sem se bal celo it v snack bar,in zdaj sem na čelu sekcije...
brez zamere,LP
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Sej jaz nisem mislil na vsa srečanja... sam prvomajsko mi ne diši ,sem pač bolj šotorski tip . Sem pa s tem ker ne hodim za prvi maj oškodovan za tekmovanja (spretnostna vožnja in to). Kar se mene tiče bi raje na junijskem srečanju videl ta del programa in ostalo kar se tam dogaja. Recimo lepotna tekmovanja avtov, mislim da še nihče ni dobil nagrado za najlepšo xaro ali pa najbolj obnovljen c6... tam tekmuje A serija in G,D,H... in se mi zato zdi da smo vseeno spaček klub in ne citroen. Pa tudi večina ljudi ,ki so tam se kasneje ne pojavlja na ostalih srečanjih in seveda obratno. No tak pač je moje mnenje in se zato na prvomajcu ne pojavljam več...

Se pa rade volje odpravim za tista dva,tri dni na ostala srečanja. Vržem posteljo v dijano in gas. Pa še bolj pristno se mi zdi na teh drugih srečanjih... ne zlagano.

Jaz na žalost najprej pogledam spačka in potem ljudi.