Cene goriva

Začel/a Gox, Marec 13, 2007, 11:35:30 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Interceptor

Ja sej, zdej mamo pa isto ceno k nemci, sam s to razliko da mamo 2000? manj?o pla?o.

Petrol se pa kopa u dobišku, po drug stran pa jokajo da bojo drga? pa propadl.

Ma kje si trobec....

Jerry

Bod srečen da je 'samo' 2000 :-)
Danes lahko vsakdo poène kar hoèe. Kako pa naredi je pa vprašanje?

Interceptor

sej ?e bi to ?vabom nardil bi šli vsi na ulco pa protestirat (tko k kakšen let nazaj k so bojkotiral pumpe), pa nas pa ko ovce ne upa noben n? re?t, k vsak sam na sebe gleda zato pa mamo tko k je

michoBX

Ubistvu se res čist preveč pustimo voditi. Samo kaj, vsakega ko prača?, "kakšna se ti zdi cena benza" odgovori, da je čist predrago... In kot vsak pravi, slovenci imamo to v krvi - jamramo lahko, da bi kdo pa kj naredu pa ne... Da bi Naš forum naredil protest bi bila to kaplja vode v morje - bo treba ?e kakšno skupino Našicat, pa gremo kurit pumpe ;)
Hja, dougcajt mi je ja...

Interceptor

Sej jih ne rabmo kurit, je čist dost da prideš ke in kup? cajtng, bencin pa k bo cenej.

Gox

Nekako  se ?e vedno nisem dobro privadil na ??, tako da v bistvu se mi niti ne zdi bencin tako drag .. ?e pa slučajno cene prevedemo v Našo staro valuto.. potem pa so zneski astronomski ... si re?em uuuuuuuuuu kako je to drago ....

?e zdej se spomnem, kako so pred kratkim govorili, ""boste videli, bencin bo dosegu mejo 1? na liter" ... in res smo videli, cene so presegle 1? ...

No ?e malo nostalgije:

NMB95 = 264 Sit

NMB100 = 266 Sit

D2 = 230 Sit

K.o. = 145 Sit

Ni kaj, tankat je treba .. alternativa je kolesarjenje :-)

LP

Interceptor

ne kolesarjenje - plin.

deyo

U mater, zdej ko vidiš znesek v SIT.

Pa tako paniko smo zganjali ko je bil malo pod 200 sit in je bla glavna debata kdaj bo šel čez 200.

No in zdaj... ?e malo pa bo 300 SIT (1.251?).

Xandrej

Kaj se bunite? Vsaki vikend grete na izlet z celo družino imate odlične avtomobile (boljše kot skoraj kjerkoli v evropi) pa vse... ?e hoče? vozit treba tankat... Kaj ?e? v sloveniji je tak, da baje ni dnara a v katerokoli trovino grem nimam kam parkirat ljudje samo vozijo z voziški ven polnimi pa samo kupujejo... Zgleda da je denar v sloveniji nimaš kaj. ?e hoče? vozit tankaj. Saj pla?e so BAJE na evropski ravni pa to... Pa vsi zakreditirani na do vrh glave ampak ene 2 metra dalje dor. Slovenija od kod lepote tvoje. ?e pa bo treba kdaj it na cesto naredit en bum pa itak nobenega nebo nikjer. Slovenci pa itak neznamo skupaj dr?at pa? prva in beseda ki se piše z veliko za?etnico je Fau?ija. ?e je meni naj ?e sosedu.

garac

@interceptor, pa res, cen plina pa noben ne objavlja, ga ne propagirajo kaj dosti

@gox, prosim ,?e v prihodnje objavljaj? tudi cene LPG
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Hmm, za Lpg pa ne vem kje dobiti cene. Ponavadi objavljajo samo cene bencina. Se bom potrudil in v prihodnje poiskal cene se za plin. Lp

Interceptor

Vem da se tri?etrt srbije vozi na plin, ker je bencin nesramno drag (1? pri povpre?ni pla?i 200?) ,plin je pa 40centov in me zato vsi sprašujejo ?e mam ax-a na plin.

michoBX

Cena plina LPG na Petrolu je ve? ali manj konstantna oz. z januarjem je ?e celo padla z 0,57503 na 0,57500. Cena je ?e vedno ista (0,57500) ali po tastarem 137,793 SIT.

[ATTACH]4573[/ATTACH]

Cene pa se razlikujejo od ponudnika do ponudnika;(podatki s strani  www.avtoplin.si)

Maribor: 0,584 ?

Ljubljana BarjeI,II:0,575?
Lom: 0,575 ?
Ljubljana Verov?kova: 0,584 ?

Celje: 0,584 ?
Kozina:   0,538 ? Koper:    0,584 ?  
Se?ana Povir I,II: 0,575 ?
Ribnica:  0,522 ?
Hja, dougcajt mi je ja...

Gox

Hvala za pomoč in informacije o plinu :emot112:

garac

Ja potem je najbolje v Ribnico tankat hodit ane?
Resno pa sicer razmišljam, da bo BX nekoč zamenjal Berlingo na LPG
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/