IZBIRAMO NAJBOLJŠI CITROËN SERVIS

Začel/a garac, Marec 01, 2009, 08:19:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

krtija

bramar

Seveda ne morem drugače kot, da dam glas za Košak pod št. 2. Tam sem avto tudi kupil.

Zaenkrat sem zadovoljen in tudi drugje še nisem bil. Pozdravljam pa to akcijo, saj je Slovenija tako majhna, da obisk kateregakoli servisa ne predstavlja kakšnih posebnih težav.

Xandrej

Saj načeloma je znano:

Štajerska:

Avto city ali pa ''fušar'' Golja

Ljubjnana pa oni konec:

Merlak ali pa Jerovšek.

Pa Kranj

Jenko

Tukaj pa smo končali že!

schubi

dvorjan

Hum, glede na to, da sem obiskal ze kar nekaj pooblascencev, pa moram vendarle dati glas RUTAR-ju iz Slapa ob Idrijci. So vseeno bolj posteni in pridni od vseh ljubljanskih ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Mike666

No sicer sem že glasoval ampak še bi rad napiso komentarje.
Tako kot sem glasoval je Merlak v mojih pojmih najboljši v vsem.
-Jerovšek se mi je totalno zameril ker sem mu peljal nekatere dele da bi mi jih obnovil in sem čakal na te dele mesec in pol in ko sem prišel tja je vse tam stalo kot sem jaz pustil.
-Žal tudi v MB in pravtako v MS na avtocit-u in cityju se nisem počutil kot stranka ampak kot nek tisti "seljak" ko sem kaj prišel tja. V MS pa te tak samo ignorirajo.
-No bi pa še pohvalil Žgajnerja. Ta pa je res s srcem pri avtomobilih.
Kupili tam saxoja in nam vse zrihtali počastli z kavico res 1a. Tak občutek si mel kot da si prišel po C6.

soncek

Moj servis je Avtohiša Jenko - že veliko let brez pripomb!

perom

Živjo!

Jaz bi glasoval za Avtomerkur na Samovi 14, ker imam izmed naštetih servisov le z njimi izkušnje. Drugače bi pa 100% oddal glas za Bineta v Žireh, kjer je bil moj AX na pregledu pred izletom v Pariz.
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

janko1

Glede nato , da sem poskušal oz. dal popravljat avto dvema pooblaščencema, bi dal glas za Jerovška Grosuplje. Je zrihtal xm in tudi c35, za razliko od Muršiča Velenje, ki mi je glede zamenjave sprednjih diskov za C35, rekel, da takrat ko so se izdelovale c35 še niso imeli servisa, tako,da sem se lahko samo obrnil in s kislim nasmeškom odšel.:Hammer3:
Dobro besedo pa bi rekel tudi za avtoservis Kos Šempeter, kar se tiče ustrežljivosti, da so mi posodli servisna navodila za c35, da sem jih skopiral. Èeprav po odzivih poznanih, jim ravno nebi dal popravljat avta.

CitroDS

Jaz dam glas za jerovška, se mi zdijo res dobri, prek njih sem naročil tisto cev za xm-a, prijazni po telefonu kljub temu da nisem pri njih menjal.
Èe nebi imel Mirkota iz Hrvaške bi sigurno pri jerovšku delal večje stvari na xm-u.

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

altair123

Jenko!

Edino, kar je pripomb pri njem je, da se včasih naredi da ma veliko gužvo in na termin servisa čakaš. Ampak ker veš kakšna storitev te čaka, počakaš z lahkoto.

merdzo

ksz

5. JEROVŠEK

Sem novi citroenovc in vozim k njemu zaradi priporočil, ki sem jih prebral na netu. Storitev je na nivoju kot od pooblaščenega servisa tudi pričakujem. Zaenkrat brez pripomb.

lp

Saso89

michoBX

Enkrat sem bil pri jenkotu, pa še tisto sem se le nekaj zanimal. Presenečen, dober odnos, povedal tist kar sem hotu vedet. Glas za njega!

Drugače pa se več ali manj vse popravi v Žireh, moram pohvalit serviserja Torota pr Binetu in pa Tavčar Brankota, mata oba prave roke za citroene.
Hja, dougcajt mi je ja...

grep