Ami 8 break

Začel/a gule, Februar 22, 2009, 08:16:40 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Pomojem bi lahko enih 5 - 6 vrst zložu, če bi sedež prekucnu :)

gule

Citat od: janez;167732Pomojem bi lahko enih 5 - 6 vrst zložu, če bi sedež prekucnu :)

Vem ja...zadnjič sem tole ogromno pasjo uto pripelal domov...je pa res, da sem vozil čisto z prsi na volanu...kot ženske imajo navado voziti...:Hammer3:
pa zadnji sedež sem čisto ven iz avta dal...

krka964

Drva so bila precej suha, bi rekel, glede na posedlost avta. Seveda, to je čistokrvni poljedelsko-gozdarsko-veterinarsko-živinorejski avto.
Za vsakodnevno rabo, kot se spodobi!
PS: zima bo glede na količino drv pa bolj mila, ne?

gule

Citat od: krka964;167747Drva so bila precej suha, bi rekel, glede na posedlost avta. Seveda, to je čistokrvni poljedelsko-gozdarsko-veterinarsko-živinorejski avto.
Za vsakodnevno rabo, kot se spodobi!
PS: zima bo glede na količino drv pa bolj mila, ne?

Tole je samo za zvečer par dni, ko je bolj mrzlo...dok ne pride še 10 metrov...:gimme_money:

Citroenovc

Ampak ti pa zadnje čase vse samo še z denarnim smajlijem pospremiš. Malo pretirano jamravčka? Življenje ni zastonj. Kaj češ ...
OK

LP
Primož

gule

Citat od: Citroenovc;167757Ampak ti pa zadnje čase vse samo še z denarnim smajlijem pospremiš. Malo pretirano jamravčka? Življenje ni zastonj. Kaj češ ...

Bolje i za drva nego za ljekove...:BigThumbs:

gule

Takole, pa so nas domačini ujeli na nekaterih lokacijah, ko smo bili na 19 mednarodnem srečanju Staromudnikov to leto v Novem Sadu...

Novosadska trdnjava...

gule

gule

Majhno mestece z madžarsko večino, na meji...odlične lepinje z sirom...kajmakom...in domače vino:emot112:

gule

dvorjan

Lustno ste se imeli.

PS: Je pa res, da ti morajo cim prej odpraviti omejitev glede nalaganja slik, tole klikanje linkov res ni prirocno.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

gule nima nobene omejitve, pa nehajte že neke travme zganjat okrog tega
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

krka964

Jaz sem vse slike po prvem linku preklikal ....
Najlepša slika je tista pri vožnji ob koruznem polju. Vozni park je pa taprav!