Sankanje Gozd Martuljek

Začel/a grozny, Januar 25, 2009, 07:22:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Fajn je blo,to je najmanj kar lahko rečem.Gorenjci zavidam vam zimsko idilo.Ker pa ne morem iz svoje kože im me je poba ki nas je vozil s kombijem razdražil,da ne pridem na vrh sem si sevede privoščil malo avanturco..

Na zadnji sliki se vidi kako se konča cesta na vršič.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Gox

A si šel sprobat po snegu?

Kako gre?

gigo

Citat od: mirchi;46000Fajn je blo,to je najmanj kar lahko rečem.Gorenjci zavidam vam zimsko idilo.Ker pa ne morem iz svoje kože im me je poba ki nas je vozil s kombijem razdražil,da ne pridem na vrh sem si sevede privoščil malo avanturco..

Na zadnji sliki se vidi kako se konča cesta na vršič.

Xm-a pa itak ne ustavi nič ane?! ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

grozny

Citat od: rs23;45986A doping test ste opravili?

seveda preverjal nas je sam g. Jagermeister ki se je gosposko pripeljau z g. Skalo
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

grozny

Citat od: gigo;46007Xm-a pa itak ne ustavi nič ane?! ;)

pa če ma dizla. gre ko tank. sam da je pa lepši pa doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooosti bol mehek seveda.
pa še francoz povrhu  :)
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Xandrej

Bravo pubeci... me je prehlad mučil že od četrtka pa sem rekel kolegu ej če bom dober grema vse je blo zmenjeno... Kaj v soboto me je skuhalo ko kakega pipeka...

Nič pa drugo leto. Vidim, da ste se fajn meli....

Škoda da nimam več AX-a tu gor bi se 200 pelal...

Bravo mirči! :emot112:

mirchi

Hvala,hvala. Ja itak avto gre ko tank,gume grabijo,z gotovostjo upam trdit da se pripeljem na vrh sankalisca,ceprav me je voznik Mercedesa prepriceval da nimam osnovnih sans.No ja malo pa se tudi poznajo vsakoletni zimski treningi po Pohorju.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

garac

Takole je dekleta in fantje, novo leto se bliža, za 1x sneži, torej upajmo na ugodne snežne razmere, kajti po novem letu bo čas, da se spet spustimo pa klancu
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dvorjan

Citat od: garac;64067Takole je dekleta in fantje, novo leto se bliža, za 1x sneži, torej upajmo na ugodne snežne razmere, kajti po novem letu bo čas, da se spet spustimo pa klancu

Jupiiii.

Letemo drvemo. =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

grozny

samo da ne bo s5 keri okepan ko lani.

sm trenirau met v tarčo :)))
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

peter skala

ne vemkaj čakamo.
jast že kuham čajčka pa rum zraven pijem
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

CitroDS

ej skala, sam da ti nebo spet kdo ženo porivu haha :BigThumbs:

lp
:Red-Wink://WWW.CITROENAR.EU :Red-Wink:

hadei

Hah...ta pa je dobra. Mogoče pa se mu ravno za to mudi, ker se njemu ne da.:emot64:
[SIGPIC][/SIGPIC]

peter skala

fanta,da ne bom jest vama kej porivu.kakšno sneženo kepo kam v nos al pa mal pod nosom.
mi smo že ljudje v letih in se ne spodobi da bi kar tako v javnosti porival,koga ali kam
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.