2CV svetovno srečanje Èeška

Začel/a garac, Januar 04, 2009, 02:47:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

nekaj besed, ki vam morda pridejo prav

dobro jutro-dobre rano
dober dan-dobry den
dober večer-doby večer
trgovina-uložit
kruh-chleba
meso(svinjsko)-maso(prase)
prenočišče-ubytovani
koliko stane-kolik stoji
to je drago-je to drahe
kje je bencinska?-kde je služba?
igubil sem se-ztratil jsem se
koliko je ura?-kolik je hodin
srečanje-schuzka
hvala-diky
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Skrajno udobno potujte, še mnogo bolje pa se imejte!!!!! Zadnjega obiska Èeške se spomnim predvsem po testiranju piva... :Hammer3:

Xandrej

Lepo se imejte... Pa slike pa to valjda...

andraž

Pa kakšno pivo, tisto, ki ga izberete na najboljše

gigo

No, danes sem šel iskat majčke za svetovca k Vojkotu in morm povedat da so res posrečene.
:emot112:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Mike666

Tak enkrat še prespim pol pa gasa jutri proti večeru.

garac

zadnje mačkovo obvestilo pred odhodom

ÈEŠKA

Svet se nam je obrnil, vendar spačkarji smo kot tenis žogica. Bolj kot nas zabiješ v tla, bolj odskočimo. Pajota smo pokopali, vendar smo se po pogrebu v Sneku zmenili, da ga ne bomo pustili doma. Zato sem naredil serijo nalepk, ki jih boste lahko dobili pri meni na poti ali na svetovcu. Nalepke so v tipičnih barvah slovenskih spačkov, oranžna, rumena, rdeča, bela in v barvi Pajotove diane. Serija je omejena, ampak če jih bo zmanjkalo, jih bom po svetovcu naredil še.

Dogovorjeni zmenki na Èeškem:
• Èeške Budejovice V Budejovicah imajo sicer angleško govoreči ogled pivovarne vsak dan ob 14h, vendar bodo posebej za nas tam tudi v nedeljo ob 11h dopoldan. Zato, da bomo imeli čas iti še do Plzna, preden zavzamemo Rano.
• Rana:
V Rani je bilo svoj čas ob pomoči Slovencev organizirano odlično srečanje, za katerega je predvsem sekcija Vrhnika krepko zavihala rokave. Celo naredili so nalepke "Pivo miting Rana". Zadnjič se je to zgodilo 1991. Tokrat sem za to priložnost naredil nalepke "Pivo miting Rana 2009". Tako da planirajte svoj postanek z nedelje na ponedeljek v Rani, kjer se bomo vražji Slovenci spet pokazali v luči naših najbolj slavnih let.
koordinate Ponorke
50°24'44.32"N 13°46'49.55"E
Poskušal sem najavit naš prihod, a nisem dobil zveze. Tako bomo šli tja na blef in upali, da bodo zaloge piva zdržale...
Kamp nas pričakuje, a sem modro zamolčal naše število, da se ne bi ustrašili. Se bomo že nekako zbasali not...

CZECH REPUBLIC

Our world turned upside down but 2CV-ers are like a tennis ball - the more you hit us, the better we bounce. We burried our beloved Pajo but we decided after the funeral that we won't let our friend behind. So I made a series of stickers which Pajo's friends can get (free) from me en route or on the world meeting. They are in typical Slovenian 2CV colours: orange, yellow, red, white and Pajo's Diana colour schene. It's a limited series but if I run out, I'll make some more after the world meeting.
The stickers says: In my heart - Pajo travels with me.

Meeting points in Czech Republic:
• Ceske Budejovice (Budweis)
They have an English speaking tour of the Budweiser brewery daily ad 14h but specially for us they made one this Sunday ad 11 a.m. This way we have enough time to hit Plzen as well before we take over Rana.
• Rana:
Some time ago a big 2CV meeting was held in this village, greatly helped by Slovenian 2CV-ers. Especcially section Vrhnika was very busy, they even made the meeting stickers "Beer meeting Rana". The last such meeting was in 1991. This time I made a new set, "Beer meeting Rana 2009". I suggest you plan your stop from Sunday to Monday in Rana, where the Slovenian Devils will show themselves in our best glory.
Coordinates of Ponorka, the pub that was named by a Slovenian 2CV-er:
50°24'44.32"N 13°46'49.55"E
I tried to announce our arrival, but didn't get through. So we'll try our luck and hope their supplies of beer last... The Rana camp awaits us, but I wisely "forgot" to mention our numbers so they wouldn't get scared... We'll squeeze ourselves in somehow...

See you there.

Etedoron - Travel With Spak team
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

sušo

Ja če pa to ni oganirzirana banda (za razliko od naše) pol pa tud ne vem.
Upam da nam rata se pridružit veselemu sprevodu.
Ne vem čist točno (ja vem, neorganizirano sam tko to je) kje bomo v nedeljo...
Bomo probal it za nosom in pred ritjo in se bo sprot vidl kje bomo.
Kakorkoli že srečno vsem in se videme na schuzki.
Ajd

bizi

Citat od: sušo;55649Ja če pa to ni oganirzirana banda (za razliko od naše) pol pa tud ne vem.
Upam da nam rata se pridružit veselemu sprevodu.
Ne vem čist točno (ja vem, neorganizirano sam tko to je) kje bomo v nedeljo...
Bomo probal it za nosom in pred ritjo in se bo sprot vidl kje bomo.
Kakorkoli že srečno vsem in se videme na schuzki.
Ajd

Sušo,pol jaz vozim pred tabo.Neki mi ne diši da bi bil moj nos za tvojo ritjo.

sušo

Sej je vseen.
Èe maš ti nos v moji riti sva na istem. Ti maš nos v riti in jest mam nos u riti...

janez

...fajn se mejte, pa kako pivo spijte v mojem imenu.
men je dijana odpovedala poslušnost, ostajam doma. Bom dopust preživel med švasarijo, mehankarijo in zidarijo pa noge v lavorju...
CE LA VIE!

Keža

andraž

Je bilo pa včeraj v tistem koncu Èeške neurje na polno! Srečno.

Mike666

Tak jaz se zaj odpravim. Se vidimo nekje na poti al pa na srečanju samem. Srečno pot vsem.

Zeko124

No lepo se mejte, še v pojem imenu, tak kot je reku janez, kako pivo spijte- in pa- srečno pot!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gigo

Mi najbrž štartamo v sredo tako, da se potem vidimo gor in pol nazdravimo.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens