Napačno parkirani Citroeni

Začel/a garac, Marec 10, 2007, 07:27:59 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Danes sem v Luciji ujel ?e dva mojstra parkiranja :emot74:

Gox

Ta prvi je sicer imel Znak za invalide, sam vseeno bi lahko malo lepše se pripeljal.. Ta drugi pa sem pozabil pogledat :-)

bramar

nič kaj posebnega, v trgovskuh centrih je zasedenost invalidskih parkirnih mest pogostej?a. To je morda razumljivo, saj je teh mest skoraj preveč. Toda, ta mesta so navadno zasedena tudi, ?e je drugje ?e dovolj prostora. Priločena slika pa me jezi zato, ker je prekršek naredil citroen. :emot84:

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

manjši ko je, malomarneje je parkiran
[SIGPIC][/SIGPIC]  

deyo

Velik...drag...prestižni....potrebuje dva parkirna prostora :argue1:

Gox

V?eraj sem hitro našel ?e nekaj nepravilno parkiranih citroenov :-)

deyo

Citat od: Gox;28626V?eraj sem hitro našel ?e nekaj nepravilno parkiranih citroenov :-)

Podnapisi :

Klemzy, Deyo, Toma?555, pa spet Deyo, vzorno parkirani Garač, napa?no parkirani Xandrej in čisto iz sistema parkirani Gregor

:Hammer3::emot118::Hammer3:

Klemzy

No ja Deyo moja Xantia je bla ?e med črtami oz. ena guma mal na ?rti tko da ne mormo glih re?t da sem rit parkiral izven parking boksa. :AngelPray:
Res pa je da ni dost mankal da bi zgledala tko k tvoja k si jo parkirov ;-)

bramar

Sicer ne bo nobene slike napa?no parkiranega vozila, a bo vseeno zanimivo. Z ženo sva se odpravila na nekam na obisk. Ko sva s g. Picasso-jem pripeljala na parkirišče, ki je bilo napol prazno, le parkirni mesti za invalide sta bili zasedeni. Na enem izmed jih pa je bilo parkirano policijsko vozilo. Razjezilo me je! G. Picasso-ja sem parkiral poleg tega vozila. Ker imam fotoaparat vedno s seboj, sem hotel skrivaj ?pofotkati? in na forumu objaviti, toda, tedaj se prikažeta dva policista. Ker sem nekoliko oviral vstop v njihov avto, se je eden prijazno ponudil:
žali vam lahko kaj pomagam??
Ker sem bil ?e vedno nekoliko jezen sem odgovoril:
?Najbolj nam pomagate tako, da ne zasedete parkirnega mesta za invalide!?
Potem je pogledal na tla in ugotovil, da je to res. Nekaj je zamrmral, kar pa nisem razumel. Ker mu je bilo videti, da mu je malce nerodno in je tam kar stal, sem ga potem prosil, da mi iz prtljažnika iztovori ženin vozišek. Pomagala sta mi, pozdravili smo se in sta odpeljala. prepričan sem, da sta parkirno mesto za invalide kar spregledala. Verjamem tudi, da odslej tega ne bosta ve? storila in močno upam, da bosta bolj pozorna tudi na druga tako napa?no parkirana vozila in jih tudi kaznovala. :emot113:

gregor

Citat od: deyo;28639Podnapisi :
 in čisto iz sistema parkirani Gregor

Nimam opravi?ila.

Obi?ajno vozim drug avto, ki menda spada v kategorijo SUVov, in sem čisto prevzel navade voznikov (dragih nemških direktorskih) SUV vozil, ki imajo pravico parkirati kjerkoli. :emot77: :emot77:
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Gox

Se C4-ka boji stebri?kov? Ali pa jo vleče na desno :-)

Gox

?e drugi? v mojem objektivu ... spet preko ?rte ... :-)

garac

ne vem, a so lastniki Xp najbolj povr?ni ali je avto tako nepregleden, ali temu botruje, da je xpjev ko listja in trave in je s tem tudi "slabih" ?oferjev ve?, ali kje je vzrok? Razumem, da ne zna bočno parkirat, jih itak polovica ?oferjev ne zna, ampak tale model, ki parkira direkt na sredo dveh boxov? Res je slab vzgled svojemu bimbiju, ki ga ima v avtu, torej čez nekaj let lahko pričakujemo, da bo voznička kultura slovencev ?e bolj na psu
[SIGPIC][/SIGPIC]